Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyek tönkre egy kapcsolatot?
"Nem a korkülönbség a bajom hanem az ,hogy a pár férfitagjába beleszerettem."
Még jobb....! Kérdésben még arra fogod, hogy nagy a korkülönbség. Most meg kibújt a szög a sákból, hogy valójában pofátlanul el akarod szedni másnak a párját. Gratulálok hozzá, a gerincedet sikeresen elhagytad valamelyik bokorban, már ha egyáltalán volt.. Ne haragudj, valóban azért járok fel, hogy tanácsot adjak, de egy ilyen undorító dologhoz nem fogok asszisztálni az fix.
Nem semmi egy gyomrod lehet.
Ugyan ebben a cipőben járok pedig, kölcsönös vonzalom, de van egy nála idősebb barátnője, én fiatalabb vagyok tőle vagy 5 évvel.
DE!!! Eszem ágában nincs szétszedni a kapcsolatukat, meg sem fordult a fejemben.
Ha esetleg majd szakítanak, visszatérünk a dologra, ha még akkor is vonzónak tartjuk egymást, gondolom, de ennyi. Pont. És hidd el,ez a normális. Nem kétéves kislány vagy, aki nem képes önkontrollt gyakorolni, ha valami megtetszik neki.
Lehet ezt céltudatosságnak nevezni, hogy mindent megtesz a célja érdekében, persze speciel én se értek vele együtt, de így is fel lehet fogni.
Azonban máskor légy szíves ne a nagy korkülönbségre fogni leendő tettedet.
1. Nem fogtam a korkülönbségre inkább ez az amin el lehet indulni
2. Nem nevelést kértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!