Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre tehet egy kapcsolatot, ha a pár nem alszik együtt?
A normális, ha vannak megszokásaid és igényeid, de az nem, ha nem tudsz alkalmazkodni valamennyire. Szerintem ez tipikusan olyan dolog, amit tudni kell felülírni. Tudni kell lemondani a jól kiépített kis komfortzónádról és kicsit változni. A párkapcsolat eleve ezer ilyet rejt és nyilván van, ahol határt kell húzni (pl. röhejes, amikor valaki zenei ízlése, baráti köre és mindene kifordul magából az aktuális párja miatt), de ez a határon belül esik.
Biztosan lesz olyan válaszoló, aki ezt úgy fogalmazza majd meg, hogy "hát a csávód helyében én azt mondanám, hogy ha egyedül akarsz aludni, akkor aludj egyedül, csá."
Nem mondom, hogy ez szükségszerű, de hosszú távon azért erre hajt...
Ha erre sem vagy képes, mi lesz később, amikor a napirendeteket, a szexuális életeteket, a programjaitokat, a gyerekeitek nevét kell egyeztetni? Azt fogod mondani, hogy "bocsi, én eldöntöttem, hogy ez lesz és mást nem tudok elfogadni"?
Nagyjából itt van az a határ, ahol nem csak hogy lehet, hogy szakítani fog, hanem egy idióta, ha nem teszi.
Szóval bocsi a sarkos fogalmazásért és példáért, de kicsit tegyél már a párodért, ha fontos neked és kiegyensúlyozott kapcsolatot akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!