Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kinézetem lehet az oka annak hogy nem találok barátnőt? F

Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 18:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Ez teljesen jó! Ezt az átlagos testalkatot szeretjük.

24/n

2020. aug. 1. 20:17
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
A tested oké, de ha javasolhatok valamit, öltözz úgy, hogy a felsőtested hosszát optikailag rövidítsd, a lábad hosszát pedig optikailag növeld.
2020. aug. 1. 20:22
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

Ez átlagos? Jézus úristen, hova kerültem. Vn vagy 60 kiló, mindenhol kivan a csontja. Tényleg az van, hogy lassan a férfiak hordják a szoknyát, és az lesz a menő a nőknél.

[link]

2020. aug. 1. 20:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Írd be a gugliba például azt, hogy férfi stílus hosszú felsőtest, és keresgélj a találatok közt.
2020. aug. 1. 20:27
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
#13: nekem a "férfiak régen" konkrétan hányingerkeltő. Az alul lévő kép meg röhejes és bizarr. Egyik kinézet sem jellemző a hétköznapokban.
2020. aug. 1. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de barátnőm 14-5 éves tesója jutott eszembe mikor megláttam a képet. (idővel majd ferfiasabb lesz)

Viszont nincs ezzel semmi gond van akinek ez bejön, teljesen átlagos úgyhogy nem ezzel lesz a probléma.

2020. aug. 1. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Amikor nekem ilyen testem volt, még semmi borotválható nem volt rajtam a hajamon kívül
2020. aug. 1. 21:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Vékonyka vagy de van akinek ez tetszik, illetve megszeret és nem fog számítani. Nekem küldhetsz képet az arcodról, kíváncsi vagyok 😀 na meg a korod se egy utolsó szempont.
2020. aug. 2. 10:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi gond az alakoddal, a többieknek jelzem, hogy azért látják úgy mintha ki lenne a bordája, mert éppen kihúzta magát, és levegőt vett, látszik a hasán. Amúgy ezek a küldenek magukról képet számomra annyira képlékeny hogy az illető küldi-e magáról ténylegesen, vagy valaki így szórakozik más képével, nekem mindig eszembe jut mikor itt valaki kérdez ilyet.

Az arcoddal nem tudom mi a helyzet, ha érdekel a véleményem mondok véleményt, de nem kötelező.

2020. aug. 2. 11:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Többet kéne mosolyognod én is ezt mondom. Olvasható a szomorúság a fejeden, de ez a nyugodt csöndes szomorúság. A kép tökéletes a fény sem zavadzál szóval fotós oldalról az ilyen önarcképek jók ahol tisztán olvasható a kép. Illetve talán mivel hosszabb a homlokod lehet próbálgatnod kéne a frufrud több féleképpen fésülni hogy előnyösebb legyen az arcod. De amúgy az arcod is ok csak mi lett a bal szemeddel? A szemhéjad egy picit be van dagadva. A szemöldöködről a vulkánisk jutottak eszembe csak nem olyan íves de olyan kis rövid. Amúgy atlétikázol vagy vmilyen labdasport? Mert a testalkatból és az arcod átlagtól hosszabb mivoltából arra következtetek hogy súrolod a 2 méter közeli magasságot de lehet hogy tévedek. Amúgy egy picit egy sportolóra hasonlítasz nem tudom de nekem a Csolány Szilveszter jutott eszembe de csak maga az arc kisugárzása az arcberendezés miatt, de több minden nem hasonlít talán a fejforma miatt jutott eszembe és az orr és száj miatt is.

19-es válaszoló vagyok.

2020. aug. 2. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!