Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon miért ezek a varázs szavak hogy vállalkozó vagyok és van bwm kocsim?
Szimpla gyári melós vagyok.Mióta megnyitott a gyár ott dolgozom. Az egyik legnagyobb autógyár az országban már kicsit előrébb léptem de még mindig melósnak mondanám magam persze a lovém azért kicsit több mit egy átlag magyar melósnak.
Van egy kis lakásom te totál felújítva és egy vidéki faluban házam amit nyaralónak hívnak sokan, ha sok a meló oda megyek pár napra.
Szóval társkeresés.
Az elején naív voltam csak tanultam hogy kell önmagam adtam hogy melós vagy lakásom van meg egy kis házam.
Jött egy két értelmesebb lány de mikor kiszagolták hogy korán kell menni hogy dolgozni menjek a nyaraló az egy kis vidéki házikó valahogy mindegyiknek gondolkodni kellett és leléptek.
na utána fordítva csináltam de a lányok így meg ragadnak mint döglény a légypapírra..
Kiírtam vállalkozó vagyok volt egy kép a bmwről ami hiteles de ezt nem kötöm az orrukra 10éves 3as bmw szép azért még mutat.
Szóval a lényeg komoly kapcsolatot keresek címszóval keresgéltem de ezk voltak rólam az adatok.
Jöttek is a lányok szépen.
Nyaralót meg se kellett mutatnom elég volt mondani ott már minden volt utána.
lakásnál azt mondtam most veszek házat ezt befektetésnek vettem kiadom airbnb-n.
Persze amikor az első vagy ha nagyon tuti volt a nő második randi elfelejtettem visszahívni vagy keresni.
És lássatok csodát mi volt?
Szinte mindegyik lány kapart volt aki eljött személyesen a lakásra írtak csomó smst fészbúkon üzengettek.
Ennyire könnyű akkor mégis nőket felszedni csak a tálalás a legfontosabb?
#10: Persze, nem az összes. Én sem ezt mondom, ahogy még sokan mások nem. De, ahol olyan válaszokat láttam, hogy "vannak olyan nők, akik a pénzre mennek", pont ugyanúgy le voltak pontozva általában, mint azok, akik minden nőről írták ugyanezt.
Nők részéről meg elég sokszor jön olyan válasz, hogy a nők nem ilyenek és azok bizony mindig felpontozást kapnak.
Semmi meglepő nincs abban, hogy nem érdekel vagy nem vagy felelős érte. Ez okés. De, sok nő és férfi itt úgy válaszol, mintha a neme nagykövete lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!