Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi milyen célból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen célból hozhat létre kamuprofilt a társkeresőn? Mik lehetnek az okai amiért egy férfi kamuprofilt létrehoz? Mi vezet rá erre valakit?

Figyelt kérdés

Arról eddig sokat hallottam női profilokból van ilyen sok, de nem is ez a lényeg. Egy férfi kamuprofilnak mi értelme van? Miért készít vaki ilyet? Ötletek?

(A szóban forgó illető még levelezett is, sőt találkát is akart.)

2020. aug. 1. 10:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11-es kívánom, hogy egyszer ezt játszd el egy biztonsági szakember hölgynél, aki már az ip címedből tudja, hogy ugyanaz a személy vagy. Az ilyeneknek mint te jó volna lebukni, mert az ilyen csalással egyértelműsíted, hogy nem akarod személyesen megismerni teljes valójában mint ember mert tesztelgeted előtte tétek nélkül, az nem is igazi kapcsolat lesz, és pont a kapcsolat varázsát szünteted meg, egy idő után unalmas lesz számodra, mert ugye szerinted már mindent tudsz róla, és ez másrészről veszélyes játék is. Egy idő után saját magadnak is, mert nehéz lesz a sok csalás miatt megtalálnod majd önmagad. Neked se esne jól, ha így próbálnának megismerni, hogy kémkednek utánad, és ha minden klaffol akkor bepróbálkoznak nálad, persze már sok mindent tudva rólad, és fusztrálna, ha egy-egy téged érdeklő dolgot csak úgy a semmiből mondja a másik, pláne hogy előző nap gondolkodtál ezen. Egy idő után te is rájönnél, hogy valószínűleg leskelődtek, kémkedtek utánad, aztán gondolom nem éreznéd biztonságba magad, hanem fusztrálna de nagyon. Az sejtet valamit aki így próbál bevágódni a másikhoz, de azt nem hogy normális lenne.
2020. aug. 6. 10:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Pl. Az idegenlégiós katonák, régen biztos tilos volt nekik, manapság már nem tudom, mert most google-ztam és van ilyen blog is, gondolom engedéllyel írja. Szóval manapság már az Idegenlégió sem olyan mint régen.

Nekik kizáró ok a házasság is.

2020. aug. 6. 10:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem ez a véleményem 😏Buta lehet az a nő vagy férfi aki hetekig vagy hónapokig beszél olyan emberrel aki sem face sem semmi információt nem ad ki.Mondok én is példát .Egy baratnom Badoozik .Egy hónapot beszélt egy csavoval,majd elment talizni is vele.Sem a telefonszámát se a rendes nevét nem tudta....Nekem ez durva ,én biztosan nem találkoznék így senkivel ,hogy semmit nem tudok róla még a nevét sem csak annyit ,hogy Jóska aztán annyi.Csodalkozott ,hogy a pasi gerincre vágta aztán többet nem kereste.Es akkor állítja ,hogy nincs rendes ember.Talan nem kéne ilyen emberekkel leállni aki még a nevét sem mondja meg .
2020. aug. 6. 13:32
 24/25 VincentLaw ***** válasza:
Jó dolog amúgy átmenni másik platformra beszélgetni, viszont annak is van buktatója, amit megtapasztaltam. Pl a beszélgetés tök gördülékenyen megy, aztán felmerül, hogy menjünk át máshova. Nekem csak face van, szóval általában oda. A lányok nem igen szeretik először megadni az elérhetőségüket, akikkel én beszélgettem általában úgy voltak vele, hogy én adjam meg, és bejelölnek. Na volt jó néhány olyan, hogy megadtam, aztán egyszerűen eltűnt. Mondhatom baromira fer dolog. Le lettem csekkolva, hogy mennyire vagyok face kompatibilis, hogy tudjanak biztos posztolgatni közös dolgokat. Viszont én baromira nem a közösségi oldalakon szoktam az életemet élni. Na mindegy, tanulva az esetből, minden adatot priváttá tettem, és csak akkor lehetett többet megtudni rólam, ha bejelölt ténylegesen akivel beszéltem, és visszajelöltem. Persze sokszor volt olyan is, hogy utána egyből törölt, vagy csak szimplán elhalt a beszélgetés, de legalább nem úgy tűnt el, hogy ő lecsekkol, és meg semmit nem tudok róla.
2020. aug. 6. 18:31
 25/25 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet. Egyszer hallottam olyat, hogy valaki azért csinált kamu profilt, mert inkább elment 30 randira, ahol 29-en elküldték, de volt 1 aki megsajnálta és lefeküdt vele.

Ez még a régi időkben volt, amikor nem volt elterjedt a videochat és nem kellett megerősítened kézjelekkel a profilodat.

Amúgy szerintem leginkább kíváncsiságból. Én rengeteg kamuprofilt csináltam már mindkét nemből és ebből vontam le az itt hangoztatott messzemenő következtetéseimet, hogy még a Lang Györgyi külsejű nő is jobban kap ajánlatokat, mint egy átlagos férfi, akit senki nem húz jobbra, vagy maximum csak olyan próbálkozik be, aki házasságot, gyereket akar meg költséges randikat.

Olyan is volt, hogy nekem azt mondta a nő, hogy komolyba gondolkozik és ő nem olyan lány, a Jason Momoa külsejű kamuprofilommal meg már szerveztem le, hogy ő jön-e fel hozzám vagy én megyek-e hozzá.

Meg meg lehet tudni, mennyit hazudnak a nők. Volt, hogy jómódú Jobbikos politikusnak adtam ki magam, természetesen amikor szóba került a szex ő vallotta, hogy neki csak a fehér férfiak jönnek be, egy fekete srácos profillal eközben szintén szerveztem le a szextalit, ahol a "R U ever fucked with dudes with BBC?" kérdésekre meg elmondta, hogy már volt benne része. Meg, hogy "We have to be discrete because Hungary is a racist country"

Igazából akkor jöttem rá, hogy a vallásunk hogyan érti a jó és a rossz fogalmát illetve a tudás fáját.

Ha "rosszat" cselekszel, "bűnhődsz érte".

Vagyis ha ilyen módon csalsz ki belső információkat, akkor az itt szerzett tudás miatt megundorodsz a női nemtől és sosem tudsz már "boldog" TUDATLANSÁGBAN élni. Ezt jelenti a bűnhődésed.

De ha van megnyitod Jézusnak a szíved és van hited (érsd: naiv vagy és hiszékeny) akkor a boldog tudatlanság lesz a jutalmad, hiszen hagyod magad kihasználni ilyen cafatok által.

#21: Ha a társkereső adminja vagy moderátora, akkor nem kell biztonsági szakembernek lennie, máskülönben melyik társkereső vagy Viber vagy Messenger vagy email (ha Gmailről vagy nem gagyi freemailekről) az, ahol kiírja a te IP címedet?

Amúgy a komoly kapcsolat az én szememben KOMOLY. Tehát arról szól, hogy nincsenek a háttérben kavarászások, sumákolások. Nem kell arra fogni, hogy elveszik a varázs, sosem szerettem a meglepetéseket.

Korrektnek csak az őszinte embert tudom tartani. Ezerszer jobban tisztelek egy őszinte prostituáltat, sorozatgyilkost, pedofilt vagy akárkit, akit a társadalom megvet, mint azt, aki csak "ártatlanul" flörtölget a párja háta mögött ezzel meg azzal meg rendszeresen alkalmazza a kettős mércét, de mikor fordítva, vele szemben alkalmazzák, akkor ő van a legjobban felháborodva.

És igen, nem vagyok soviniszta vagy részrehajló, férfiben is elítélem az ilyen viselkedést és hozzáállást.

2020. aug. 16. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!