Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi milyen célból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen célból hozhat létre kamuprofilt a társkeresőn? Mik lehetnek az okai amiért egy férfi kamuprofilt létrehoz? Mi vezet rá erre valakit?

Figyelt kérdés

Arról eddig sokat hallottam női profilokból van ilyen sok, de nem is ez a lényeg. Egy férfi kamuprofilnak mi értelme van? Miért készít vaki ilyet? Ötletek?

(A szóban forgó illető még levelezett is, sőt találkát is akart.)

2020. aug. 1. 10:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Például az lehet az oka, hogy csak játszadozik.

De leginkább az, hogy a feleség, az ismerősök ne tudják meg,

hogy regisztrált.

2020. aug. 1. 10:12
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Általában az hoz létre kamuprofilt, akinek semmi értelme a saját profilját használnia, mert azzal úgysem fog menni semmire.
2020. aug. 1. 10:14
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Ronda, nem mer kirakni saját képet. Esetleg csak beszélgetni akar, időtöltés.
2020. aug. 1. 10:15
 4/25 A kérdező kommentje:
Meddig elfogadott ez a játszadozás mondjuk? Teszem azt például 1 hónapja levelezel valakivel, és egy kamu email cím -mint elérhetőség- ennyit kaptál összesen a férfi kamuprofiltól.
2020. aug. 1. 10:16
 5/25 A kérdező kommentje:
Egy bizonyos idő elteltével vagy valamilyen "bizalom" után, azért illene "nyitni" egy kicsit a kamuprofilos akárknek, nem?! Megnyílni egy kicsit, a valódi személyiségét illetően, már ha nem esetleg valami bűnre készül ugye...
2020. aug. 1. 10:21
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
A kamuprofil piackutatást végez, nem az a funkciója, hogy vadásszon.
2020. aug. 1. 10:21
 7/25 A kérdező kommentje:
Hmm... Rengeteg ideje lehet akkor a piackutatónak. Délután 17h től estre 23h ig online, ír? Egyébként nem hiszem valami más van itt.
2020. aug. 1. 10:23
 8/25 anonim ***** válasza:
48%
Mindig találni a szexpartnerkereső oldalakon ismerős csajt. Munkatársat, szomszédot, ezt azt. Kamu profillal simán ki lehet csalni puncis, cicis képet, meg lehet ismerni a szexuális vágyaikat, blabla la. Jó, persze tudom, hogy itt senki nem küld ilyen képet magáról(bruuhaahaa), de azért a nagyvilágban előfordul😃
2020. aug. 1. 10:30
 9/25 anonim ***** válasza:
Mert a valódi tilos a munkája miatt.
2020. aug. 1. 11:17
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
Én női kamuprofilt hoztam létre, mert kíváncsi voltam, hogy a többi pasi milyen első leveket ír...
2020. aug. 1. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!