Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit gondoltok egy olyan 32 éves férfiról, aki mindig feketét visel? Fekete cipő, ahhoz fekete nadrág, és fekete ing vagy póló. Minden évszakhoz 3 fekete cipő, 3 fekete nadrág, 3 fekete felső. Munkahelyemen persze mást, ott meg van határozva.
Fiatalok is menőznek feketében:
Én nagyon szeretem a színeket, szeretek mosolyogni, vidám lenni. Igyekszem színes ruhákba járni, persze ízlésesen, hogy még pozitívabb legyen a kisugárzásom.
Számomra ez szomorú,gyászos és lehangoló. Tőlem nézhet ki akármilyen jól az illető, de ha minden egyes nap tetőtől talpig csak feketében lenne, nekem attól csak depressziós hangulatom lenne. :(
Miert nem szereted a színeket?
Milyen a stilusod a feketen belül?
Emos,rockeres,elegans,farmeros laza,csipkes....?
Miert hordod a feketet? Kevesebb kg mutasson vagy h magabiztosnak mutasson?
Örülnék, könnyű lenne a közös mosást logisztikázni - nekem is 95%-ban fekete ruháim vannak, néhány sötétkék vagy sötétszürke darabbal. Ha azok elhasználódnak, szerintem csak feketét fogok venni helyettük.
Egyszerű, letisztult, elegáns szín.
26N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!