Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzéhes nők valóban azért pénzéhesek és azért
keresnek tehetősebb partnert, mert tudják magukról, hogy
egyedül életképtelenek lennének felépíteni az
életüket, és nyomorognának?
7 Egy ilyen kaliberű nő mér kora lánykorában eladta magát, nem egyszer, nem kétszer, addig fut neki a szekér-míg nem lesz 40-addig, utána gyors repülés lejtmenetben, és nagyon fájdalmas, nagyon csúfos vég.
Ez egy titok. Mindennek ára van, és eleinte az ár könnyűnek tűnik több évtizeden keresztül, de mire rájön az illető, hogy mi a valós ár a könnyű életnek, utána már nincs visszatérés és az esetek több mint 60%-ában öngyilkosság a vége.
Megéri az ilyen élet? szerintem nem. Túl nagy az ára pár évtized jómódnak. És mindegyik azt hiszi, hogy majd ő okosabban fogja csinálni, és később fog rájönni, hogy ugyan az-mint a többi társnői.
2020. júl. 30. 18:43
7? Bárkiről lehet ilyen fotót készíteni és senki nem néz így ki jó stúdiómunka nélkül.
2020. júl. 30. 18:43
Azért vannak golddigger nők, mert megtehetik, hogy a férfiakból éljenek. Ez a nők kiváltsága, hogy megfizettethetik a férfiakkal a punciukhoz való hozzáférés lehetőségét. Ha a nőknek kellene megküzdeniük a szexért, akkor a férfiak élhetnének a nőkből és nem fordítva. Kereslet-kínálat szabályai határozzák meg, ki élhet a lehetőségekkel.
2020. júl. 30. 18:45
A pénzéhes miért a golddigger szinonimája? Én szeretnék nyerni az ötöslottón, és emiatt pénzéhesnek tartom magam, de hogy faaszt szopjak pénzért? Még szerelemből is csak nagy rákészüléssel, és arra összpontosítva, hogy nyugi, egyszer vége lesz.
2020. júl. 30. 18:50
Mi az aranyásó?
Az a "TISZTESSÉGESJÓLNEVELTÚRILÁNY" nem az, aki magától és a szülei terelésére egy havi 800-at kereső pasit választ, és nem a 200-at keresőt?
2020. júl. 30. 18:50
Egy részük lehet, másik részük meg magukhoz hasonlóan jól kereső, szorgalmas partnert keres, nem egy lúzert.
2020. júl. 30. 19:31
A nők, ez jó! A pasik is ugyan ilyenek lennének emberi mivoltukból, ha megadathatna. Értsd minden a helyezkedéstől függ, nem egy férfi munkatársam az úgyszint férfi főnök előtt képes lemenni a legalja kutyába, csak, hogy "kedvenc" legyen, és csurogjon egy kicsivel több.
2020. júl. 30. 19:50
Volt régen egy barátnőm, aki igen, pontosan így gondolta, hogy neki jó pasit kell fognia, mert magától biztos nem jut sehova. Nem is jutott volna, volt egy közepes érettségije, valami vendéglátós szakközépben végzett és pultosként dolgozott. Aztán összejött a mérnök úrral, akibe nem volt ugyan szerelmes, és meg is csalta olyannal, akit szeretett, de egy az egyben kijelentette, hogy tudja, hogy mellette olyan élete lehet, amilyen amúgy nem lehetne. Hozzáment, van már két gyerek, a házasságuk középszar kategória, a látszat nagyon fenntartva, de a háttérben van feszkó. És igen, anyukája nevelte bele, hogy okosan fogjon pasit. Nekem mondta is az esküvőm előtt, hogy jófej a párom, de nem okosan választottam, nem tud nekem jólétet biztosítani. Azóta mi kikapartuk a gesztenyét együtt, nekünk is lettek gyerekeink, mostanra mi is jól és kényelmesen élünk. Csak vele ellentétben én örülök neki, amikor este hazajön a férjem.
2020. júl. 30. 20:47
Aki pénzéhes az gyárilag olyan.
2020. júl. 30. 21:02
Nem. Mindenki másban jó, mindenki máshogy dolgozik a pénzért, ők így.
2020. júl. 30. 21:05
Kapcsolódó kérdések: