Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Tinderen, 35 éves férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderen, 35 éves férfiként 48 óra alatt 5 matchem lett, és mind az öt az csinos, jól karbantartott 38-44 közötti milfek voltak, akkor most örülnöm kellene, vagy sírnom? 26-33 közötti korosztály a célcsoportom, de nem vetem meg a csinos 40-est.

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, eléggé úgy vagyunk kitalálva, hogy mi nők szeretjük, ha a férfi pár évvel idősebb nálunk, ti férfiak szeretitek, ha a nő fiatalabb nálatok, szóval kivételesen ez elég jól van kitalálva. Úgyhogy azt mondanám, ne add lejjebb csak azért, hogy szexhez juss, foglalkozz azokkal, akik a zsánereid.

Egy 42 éves milf

2020. júl. 30. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Tinder olyan mintha henteshez mennék és válogathatnék melyik husika kell nekem.

Én inkább elfoglalom magam hasznos dolgokkal, minthogy ilyen oldalakra regisztráljak.

Nem vagytok ti egy kicsit kétségbeesve?

L/26

2020. júl. 30. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
12# Én élvezem a tinderezést, tök érdekes, vidám csajokkal lehet ott megismerkedni, beszélgetni. Ha kapcsolatot nem is talál az ember, szórakoztató embereket mindenképp.
2020. júl. 31. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!