Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálja a dundi barátnőm hogy mindig 10/10-es pasikkal jön össze?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátnőm aki olyan 180 centi magas lehet mert én vagyok 176 és tőlem picit magasabb viszont mellé van vagy 100kg. Most hétvégén is kint voltunk a strandon de nem egyszerre mentünk hanem ő kicsit hamarabb és mire én kiértem addigra már két izmos kockáshasú kigyúrt pasival koktélozgatott. Oda vannak érte a pasik engem meg észre se vesznek pedig nagyon sokat edzek hogy így nézzek ki. Aztán meg ültünk a medence szélén és bejött a medencébe egy szintén hasonlóan jóképű izmos srác erre a barátnőm lejjebb tolta a napszemüvegét, végigmérte és odaszólt neki hogy "szia szexi" a srác meg rámosolygott és tökre elpirult tőle. Akik voltak eddig pasijai ők is mind ilyen nagymenő nagyvilági sármos pasik voltak. Nem értem hogy csinálja hogy mivel szédíti el őket. Bikiniben azért látszanak neki a hurkái bár igaz hogy arányosan telt tehát vastagabb combok,nagy fenék,nagy mellek és mellé viszonylag feszes bőre van. Elég sokat beszél meg könnyen kezdeményez. Lehet hogy értékelik a pasik a bátorságát neki? Nálam mindig csak ilyen béna pasik próbálkoznak be,már ha észrevesznek a barátnőm mellett.2020. júl. 30. 10:23
21/23 anonim válasza:
Szia szexi...
Ez ultra gáz es szanalmas! Ha egy nő ilyennel indítana az első gondolatom az lenne, hogy ez egy idióta.
Azt irtad a baratnőd 100kilo, izlesek es pofonok, de tolem akar lehetne a vilag legaranyosabb,legkedvesebb vagy legszorakoztatobb nője is, de haversagtol tobbet akkor sem akarnek tőle mert nekem nem tetszenek a kover nők. Még szexre sem kellene. Mondjuk a kigyurt kockahasu playboyok nem a 100 kilos balnakra vannak rakattanva. Szoval egy kicsit erdekes sztori :)
Szia szexi:D ekkora gyokeret...
22/23 anonim válasza:
180 centi és 100 kg...Hát nem tudom. Nőhöz képest elég nagydarab. Milyen pasijai vannak? Kétméteres, 120 kilósak? Mert azért egy 170-175 centis 70 kilós férfi nevetségesen néz ki mellette.
23/23 anonim válasza:
Szerintem pont annyira rossz szöveg hogy az már jó. Tuti elröhögném magam ha egy csaj ilyet mondana rám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!