Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csinálja a dundi barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálja a dundi barátnőm hogy mindig 10/10-es pasikkal jön össze?

Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátnőm aki olyan 180 centi magas lehet mert én vagyok 176 és tőlem picit magasabb viszont mellé van vagy 100kg. Most hétvégén is kint voltunk a strandon de nem egyszerre mentünk hanem ő kicsit hamarabb és mire én kiértem addigra már két izmos kockáshasú kigyúrt pasival koktélozgatott. Oda vannak érte a pasik engem meg észre se vesznek pedig nagyon sokat edzek hogy így nézzek ki. Aztán meg ültünk a medence szélén és bejött a medencébe egy szintén hasonlóan jóképű izmos srác erre a barátnőm lejjebb tolta a napszemüvegét, végigmérte és odaszólt neki hogy "szia szexi" a srác meg rámosolygott és tökre elpirult tőle. Akik voltak eddig pasijai ők is mind ilyen nagymenő nagyvilági sármos pasik voltak. Nem értem hogy csinálja hogy mivel szédíti el őket. Bikiniben azért látszanak neki a hurkái bár igaz hogy arányosan telt tehát vastagabb combok,nagy fenék,nagy mellek és mellé viszonylag feszes bőre van. Elég sokat beszél meg könnyen kezdeményez. Lehet hogy értékelik a pasik a bátorságát neki? Nálam mindig csak ilyen béna pasik próbálkoznak be,már ha észrevesznek a barátnőm mellett.
2020. júl. 30. 10:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Ja, most jöttem rá,hogy miért írtam az előzőt hosszabbat.

Szóval ne a 10/10-eset keresd, legalább is ne hosszú távra. A 10/10-eset elviszik más nők is, és erre mérget is vehetsz. Inkább legyen gyengébb pontszámú, de emberileg legyen 10/10, az sokkal fontosabb az izmoknál.

2020. júl. 30. 11:38
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Mert ő egy igazi nő, flörtöl, vidám és szórakoztató. Te meg valószínűleg kis uborka vagy.
2020. júl. 30. 11:49
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg jól néz ki és szórakoztató.
2020. júl. 30. 12:04
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

Könnyed, humoros/szórakoztató, szociálisan is abszolút rendben van. Ezek alapvetően nagyon vonzó tulajdonságok, mert az emberek jól érik magukat ilyen személyek társaságában. Emellett te is írtad, hogy arányos, formás nő a barátnőd. Vagyis csinos, csak nem vékony. Egy formás telt nő pedig rengeteg pasinak tetszik.

A vékony lányok közül sokan nem formásak. Nem biztos, hogy tehetnek róla, nem akarok senkit bántani. De láttam strandon vékony, nagymellű nőt, aki picit sem volt csinos. Nagyon vékony tagok, emellé lapos fenék, de legalább poci az volt. Nem sok, de a vékony tagjaival komikus volt szegény számomra. Míg ha vastagabb lett volna ezeken a részeken, és lett volna feneke, akkor sokkal csinosabb lett volna, az én megítélésem szerint.

A másik, a sportos, mármint igazán sportos nőkkel nem minden férfi tud mit kezdeni. Rám is mondták már, hogy ijesztő, mennyire erős vagyok, mert izmos a karom, hátam, kockás a hasam. Párom jókat szokott nevetni, hogy mások, sokszor nem tudnak hova tenni. Őt szerencsére pont nem zavarja, sőt.

De a lényeg még egyszer: barátnőd egy kellemes, nyitott, barátságos és csinos nő. Persze, hogy tetszik a pasiknak. Inkább tanulj tőle, vagy ha teljesen más a személyiséged, akkor jöjj rá, hogyan lehetnél jobb, vonzóbb, kellemesebb társaság a saját módodon.

2020. júl. 30. 12:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
"Szia szexi!" :D Ennél bénább pasizós szöveget is ritkán hallani!
2020. júl. 30. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy nem is pasizni akart, szimplán zavarba hozni a fiút és működött is a dolog. Pasiban is vannak ilyen beszólogatósak, kétlem, hogy mind ismerkedni akarna.
2020. júl. 30. 12:10
 17/23 anonim válasza:
62%
Hol van az a törvény,hogy csak vékony csajoknak lehet jó pasijuk? Például ha kevesebbet foglalkoznának a kinézetükkel és többet azzal,hogy barátságosabbak leģyenek...
2020. júl. 30. 15:43
 18/23 anonim ***** válasza:
87%

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, hogy nem látjuk a két "versenyző" képét.

Előfordulhat simán, hogy a duci csajnak van valami szexepilje , ami a sporti kérdezőnek nincs.

Vagy tényleg csak annyi a duci előnye, hogy merész, kihívó viselkedésű, amire ugranak a rövid táv futó pasik.

2020. júl. 30. 17:14
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
Ezt felírjuk a napi "nem megtörtént, de majdnem jó egy ZS kategóriás Hollywoody szarnak" füzetünkbe.
2020. júl. 30. 21:28
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Így látatlanban én is a barátnődet környékezném meg - hogy finom legyek...:)

Ez a "szia szexi" beszólás elég primitívnek hangzik, de figyelemfelkeltésre tökéletes!

Én kifejezetten a telt, gömbölyű nőkre hajtok, egyáltalán nem érdekel hogy mi a trend.

A lényeg az, hogy esztétikai élmény legyen a partnerem - az én normáim szerint!

2020. júl. 30. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!