Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti rossznéven veszitek ha egy vad idegen az utcán randira hív benneteket?
""valami nagyon megfogott benne", azt jelenti, hogy elképzelte, hogy kenne össze a nedveivel. Ami nekem pl. nem jön be."
Azért szerintem ez így nagyon durván szexista megjegyzés a férfiakkal kapcsolatban... (Nő vagyok) Lehet, hogy én vagyok nagyon naiv, de ha egy férfi így fogalmaz, eszembe nem jutna egy ilyen ordenáré megjegyzés.
Egyébként pedig az a pasi, amelyik előtte még lefutja a kötelező köröket, pont ugyanazt akarja csinálni veled, mint akinek az érdeklődését a külsőd keltette fel. Úgyhogy ez a megnyilvánulásod legalább annyira álszent, mint amennyire közönséges.
"Egyébként pedig az a pasi, amelyik előtte még lefutja a kötelező köröket, pont ugyanazt akarja csinálni veled, mint akinek az érdeklődését a külsőd keltette fel."
Tehát akkor megegyeztünk, hogy minden férfi állat, csak van, aki szex reményében érdeklődést színlel.
Nem gondolom, hogy állat az a férfi, amelyik egy csinos nővel szexelni akar. Azt gondolom, hogy egészséges férfi. Az a nem mindegy, hogy ezt a vágyát hogyan tudja kommunikálni és késleltetni. Ez különbözteti meg az állattól az embert. (Többek között...)
21 voltam.
A mai világban ha egy idegen randizni hív valakit, szinte biztos és jogos az elutasítás.
Ne ezzel indíts haver, először ismerkedj. Ne gondold túl, egyszerűen szólítsd le, mondjuk kísérd el egy darabon és érezze, hogy nem átlagosan tetszik. Ha nem vagy számára taszító, akkor nem fog elhajtani egyből és durván, mert mindenki szereti, ha körberajongják.
Legyél szokatlan, őszinte, kicsit szemtelen és nem baj, ha ügyetlenkedsz vagy zavarban vagy, értékelni fogják az igyekezetet. Sőt, ha túl magabiztos vagy, akkor kapásból vágják, hogy latinlávör vagy és csak dugni akarsz. Érdekes egyensúly, amit meg kell találni.
Ha jól megy, csak utána hozd fel a folytatást meg a randit.
25-ös jól leírta szerintem. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!