Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számíthatok így társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok így társkeresés terén? Hol keressek társat?

Figyelt kérdés

Hát nem vagyok egy helyes férfi de nem vagyok elhízva hozzám hasonló nem duci lányt szeretném, sajnos a nem helyesség miatt valószínűleg egy önbizalom hiány lépett fel ezért félénk pasi vagyok.

12 évig párkapcsolatban éltem ezért új vagyok az ismerkedés területén, mivel félénk vagyok ezért elsősorban interneten gondoltam ismerkedni, gondolkoztam a badoon vagy a Tinderen, nem tudom, hogy melyiket ajánljátok. Hol tudok hozzám hasonló kedves aranyos visszafogott házias lányt találni...

2020. júl. 27. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz neten, de sok jóra ne számíts. Tinder , badoo, ha nincs jó dumád felejtsd el.

Igényesebb oldalt keress, elittárson van személyiség teszt, ha te félénkebb vagy , lehet hasonló nőt is szeretnél. Ott azt is ki tudod választani. Természetesen fizetős, ha ér annyit hogy találj valakit, akkor ezen ne lepődj meg.

Egyébként legjobban személyesen lehetne ismerkedni. Magam is meglepődtem hogy akiket személyesen hívtam el randizni, azok igent mondtak.

Viszont ehez olyan körökben kell forogj ahol szingli nőkkel ismerkedhetsz.

2020. júl. 27. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Házias lányt keresel? Fogadj föl házvezetőnőt, aki takarít, mos és főz rád.
2020. júl. 27. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Üdv a clubban haver!🙌

12 éve más szokások voltak.

Az interneten csapathatsz,ha jó az arcszerkezeted.Különben feleslegesen megírt több tíz oldalt és évek.

Kutya se olvassa el,amit írsz,és senkit se érdekelsz,ha fejre nem jöttél be elsőre.

A való életben több esélyed lesz.

Habár van aki lottózik,és nyer is.Ő nyilván nem ezt fogja mondani neked.

2020. júl. 27. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Leginkább sehol. :)
2020. júl. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!