Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előfordult valaha veletek, hogy tetszett egy nő, de valamiért nem akartátok, hogy megtudja, ezért direkt csináltatok valamit, ami egyértelműen jelzi számára, hogy nem érdekel titeket?
12-es vagyok.
Ennek több szintje van.
Van akin csak keresztül nézek, mint ha ott sem volna.
Volt egy kolléganőm, aki nagyon bejött, de tudtam, hogy foglalt. Őt ugrattam, néha durvább beszólásokkal is, mert tudtam, hogy ezt magára veszi és azt fogja hinni, hogy "bolond" vagyok. :) Színház az egész világ és én bármikor eljátszom benne a szerepemet. :)
Én mindent megpróbáltam, reménytelen szerelem esetén nem meghódítani, sokkal inkább elüldözni magam mellől, sosem ment.
Ilyenkor még önmagam elől is tagadom az érzéseimet, miközben próbál az ember hideg maradni a másikkal szemben. Az eredmény ugyanaz mindig: Az elnyomott érzések fizikai(!) tüneteket (is) produkálnak és szenvedés van, mindamellett képtelen voltam megállni hogy ne flörtölgessek vele, pedig utálom nézni is ha bárki tesz ilyet nemhogy csinálni
Próbáltam összeveszni is az illetővel, de még úgyis csak flört volt az egész, elég ha a nő mindig kedves veled, nem tudja a férfi lesz@rni azt akit szeret.
Legutóbb úgy menekültem meg hogy áthelyezték az illetőt, nagy és szomorú megkönnyebbülés volt.
Ha a nő problémás ki lehet szeretni belőle, meg is lehet utálni, de akkor eleve nem volt az komoly szerelem.
28/f
:O Dettó ugyanez a helyzet most nálam is :(
19#
Le mernéd írni hogy neked konkrétan mi volt a fizikai (testi) tünete az elfojtásnak?
Nálam hasmenés, bármilyen röhejes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!