Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összesen hány alkalommal répáztak meg titeket 25 éves korotokig?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 08:50
22/27 anonim válasza:
Azt, hogy hány alkalmi volt, még össze tudom kB. számolni, na de közel 1 évnyi együttélés alatt ki vezetett róla naplót szerinted?
23/27 anonim válasza:
Ha a számat is beleszámolom 50 és 70 közt.
26/27 anonim válasza:
Nem szavaztam,mert pasi vagyok de 20. születésnapján vettem el exem szüzességét,évi 200 aktus simán volt köztünk(együtt laktunk főiskolai időkben) 23,5 volt amikor szakítottunk, tehát én 401-800 as kategóriába vittem, ha félrement+1,5 év volt 15 ig 1501 ig is eljuthatott.
27/27 anonim válasza:
Bár férfi vagyok és eddig csam egyniapcsolatom volt, azon kívül nem szexeltem soha, így is elmondhatom, hogy kb. 300-400 alkalom simán volt a 3 év alatt. De ez csak nagyon alul becsült érték. A kapcsolat elején szinte mindig és mindenhol csináltuk a végére meg nagyjából alig alig volt pár alkalom.
A kérdésed ezért értelmetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!