Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összesen hány alkalommal répáztak meg titeket 25 éves korotokig?
Már értem, hogy miért panaszkodnak az iskolák az értő olvasásra. Ha van valakinek 25 éves korára 5 év párkapcsolati tapasztalata és átlagban heti kétszer hajtják be a macit a málnásba, akkor az jelent
5*50*2=500-at
Ha heti négyszer, akkor az 1000. Simán meg lehet becsülni.
A 2500 az 10 év párkapcsolati tapasztalat esetén jelent heti minimum 5 kufircolást, az azért nem semmi.
10*50*5=2500
Legközelebb ajánlott a megfelelő kategóriába kiírni eme kérdéseket! :
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok
:D
De ha nem ugyanazzal a pasival voltam 18 éves koromtól kezdve 25-ig, teljesen más jellegű kapcsolatban, akkor mégis hogy becsüljem meg? Egyszerű lenne úgy a képlet, ha úgy lenne, ahogy te is leírtad a hozzászólásodban, de ez nem pont így működik. Együttélős kapcsolatban is vannak intenzívebb és kevésbé intenzív időszakok, amikből még átlagolni sem tudsz, mert azért visszatekintve nem igazán tudja az ember már felidézni, hogy pontosan mennyi ideig tartott egy-egy ilyen időszak (ha egyáltalán emlékszik már rá). Plusz ott vannak a menstruációk, amikor azért sokan nem szexelnek, én legalábbis kerültem olyankor az együttléteket mindig is, és pl azokkal a pasijaimmal, akikkel csak heti 2x találkoztunk, velük azok a hetek teljes egészében kimaradtak.
Maradjunk annyiban, hogy sokszor. De nem tartottam számon.
#18 "Ha meghalunk, akkor úgyse lehet már semmi jót csinálni."
A nekrofilok nem értenének egyet ezzel a kijelentéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!