Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, hogy reagálnátok, ha az új munkahelyeteken a főnök össze akarna jönni veletek? Vagyis, ha kiderülne, hogy konkrétan párkapcsolat miatt kaptátok meg az állást?
Így 30 évesen már szeretnék komolyabb párkapcsolatot, gyerekeket... de nem vagyok az a "barátkozós" típus, így az ismerkedés is nehezen megy.
A vállalkozásomhoz kellene egy irodai kisegítő / titkárnő, és a 100 jelentkezőből gondoltam olyat választok, akivel a magánéletet is lehetne tervezni hosszú távon...
Nem bulizós plázacicát vennék fel, hanem amolyan értelmes, szerényebb könyvtáros típusú csajt - kérdés, ha elkezdek rá hajtani (és mondjuk az egyik munkatárs elmondja miért van itt), nagyon ki fog akadni?
Ne térjünk ki az ilyen jogi dolgokra - 3 hónap a próbaidő, ami alatt indok nélkül bárki felmondhat / elbocsájtható.
És ne térjünk ki az "ismerkedj máshol" ajánlásokra, mert nincs hol ismerkednem! Bulizni nem járok, ismerősök között nem ismerkedek, az ilyen hobbira meg tanfolyamra nincs időm, és amúgy is esélytelen, hogy pont egy olyan csaj is legyen ott, aki pont szingli, pont bejövök neki, stb.
Hogyne lenne alá-fölérendeltség! Az oké, hogy jó a kollektíva, de ettől függetlenül mindig mindenki tudja, hogy hol a helye, ebben biztos vagyok. Attól még, hogy normálisan viselkedtek egymással, te a főnöke leszel, aki neki utasításokat ad, elvárásokat támaszt felé, számonkéri, stb.
Értsd meg, hogy ez nem megfelelő alap egy kapcsolathoz. A felnőtt embereket oktató tanárok is nem véletlenül írják alá a munkaszerződésükben, hogy hallgatóval nem folytathatnak viszonyt. Minden szempontból aggályos.
Elküldtem hamarabb, bocsi, megint duplázok :D
Tehát próbálkoztál egyetlen csajnál, akit az ismerőseid ajánlottak? 10 év alatt az annyira azért nem sok, mozgass meg minden szálat, keresd a lehetőségeket!
Azért nem csak tanfolyamok léteznek. Kiállítások, előadások, koncertek (ezek kevésbé szerencsések, de nem lehetetlen), vagy hosszabb távon űzött hobbik is vannak. Egyébként sem egészséges csak a munkának élni :D Ismerek orvost, aki regényt ír; ügyészt, aki ruhákat varr; villanyszerelőt, aki sportlövő; méhészt, aki versenytáncol. Mind korodbeliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!