Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme, hogy ha újra írok neki?
A sztori lényegében annyi, hogy párszor találkoztunk nem rég, azt hittem alakul valami, de a találkozók során egyre kevésbé volt figyelmes..
Majd idővel a leszarom stílusa miatt összevesztünk.
Eltelt pár hónap és újra egymásra találtunk de már nem olyan volt, találkoztunk nagy nehezen (mindig volt valami kifogása) meg is történt, majd mikor újra találkozni akartunk nem válaszolt, csak nagyon ritkán.
Mivel ez lebeszelt randi volt és arra nem volt ideje, hogy találkozzon velem így megbántva éreztem magam így csúnyán, beszólva elküldtem.
A baj ott van, hogy mindennap gondolok rá, és nem merem ezek után újra felkeresni.
Összezavarodtam, fellangolas lett volna?
Köszönöm
1-es ez ígéretesnek tűnik:D
Kérdező, ha elkuldted, ő pedig korábban nem nagyon foglalkozott veled, akkor szerintrm ezt így ebben a formaban hagyd.
Ha mégis írnál neki neki, akkor esetleg valami olyasmit, hogy köszönöd neki a veled töltött időt és reméled, hogy lesz még lehetosegetek találkozni, mert jól érezted magad a társaságában.
Ha a második valtozatot választod, azért meséld majd el, hogy mi lett belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!