Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak a 30 feletti nők a "HA LÓ NINCS, JÓ A SZAMÁR IS" kategóriájúak?
30F
Hát valóban talán a nők 30 körül lesznek csak igazán nők. Sajnos hiába tudom ezt én akkor is inkább a fiatalabbakra hajtok.
Sajnos nagyon sok 30-as nő lehet hogy érett szellemileg viszont sokan sokan be is vannak gyepesedve. Illetve könnyen irreálisan magasak lehetnek az elvárásaik.
Volt egy gyógyszerész nő akivel randiztam. Ő 28 volt és doktori gyógyszerés végzettsége. Nekem meg csak egy BSc mérnöki diplomán van. És randin érezhető volt hogy szabályosan lenézett....
Pedig nem iszom nem dohányzom kedves és vicces vagyok és dolgozom. És ez sem volt neki elég. Jó igaz van hogy nála fiatalabbaknak sem de nah. Ők legalább még nincsenek begyepesedve meg talán vidámabbak is. Így inkább a fitalabbakat preferálom.
Nem feltétlenül, vannak szép nők 30 felett is, pláne nem csak a külső számít, komoly kapcsolatnál főleg nem.
36F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!