Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annak mi fene értelme van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak mi fene értelme van, hogy ha ráírok társkeresőn mondjuk 50 nőre, 30 visszaír, de mind a 30 sosem kérdez vissza, csak válaszol és ott is csak tőmondatokban, hogy ,,aha, igen, nem ,talán, majd kiderül"? Ez valami népbetegség náluk?

Figyelt kérdés
Randira már el sem hívom őket, mert ez számomra kiábrándító. Ha pl kérek még képet, tehát írok nekik, hogy telik a nyár és gondolom, hogy milyen jól áll neki egy szemüveg (mert írta előzőleg, hogy munkájából kifolyóan hordja), küldhetne arról egy képet, akkor csak az első felére válaszol, ott is csak így, hogy jól, megyünk tesómékkal pl Zakhyntosra, stb. És mind ilyen, zárkózottak. Nem elutasítóak, csak egyszerűen nem merészkednek ki a csigaházukból.
2020. júl. 23. 11:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#28-29 Akkor most....az is hazudik, aki társat talált onnan és az is, aki nem?
2020. júl. 24. 13:07
 32/38 anonim ***** válasza:
84%
Pasik ugyanilyenek. Mindenkire ráírnak, de vissza már alig.
2020. júl. 24. 15:20
 33/38 A kérdező kommentje:
Az teny h onnan 100 bol 1 ha talal igazi, ismetlem igazi tarsat. Nekem 4 baratnom volt onnan, de egyikkel nem volt meg a kemia, a masik az exet akarta feltekennye tenni velem, a 3. Hazudozo volt, betegesen hazudott. A 4. Meg hisztis volt es papucsot akart belolem csinalni, aztan meg, h nem lettem az, meg is csalt. Szoval most mar csak neha nezek fel tarskeresokre, de most meg mar megvaltoztak a nok, nem kozvetlenek mint 4-6 evvel ezelott, hanem tőmondatokban ir az osszes.
2020. júl. 24. 15:47
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Boldog Isten, neked 30 visszaír az 50-ből, nekem jó ha 1.
2020. okt. 25. 19:05
 35/38 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerre túl sokan próbálkoznak náluk, kiválasztanak egyet, de a többit (nagyon sokat() elfelejtik értesíteni: "bocsi most csak egyvalakivel levelezek". Mondjuk adatlapon utalás eshetne rá, hogy ha nem válaszol akkor az "miért van", de ez túlzott elvárás, meg ki vagyok én hogy megmondjam: "hogyan viselkedjenek mások" vagy "mi lenne a jó ha úgy viselkednének ahogy az nekem tetszik".
2020. okt. 26. 11:00
 36/38 anonim ***** válasza:

Marmint match nelkul rairni nokre? Ez tortenik, mikor a no valaszol tetszes hianyaban.

En azok koze tartozom, hogy ami nem match, ott az uzeneteket meg sem nyitom. Nem tetszik a pasi, nem lapoztam jobbra, nem akarok tole semmit.

2020. okt. 26. 15:03
 37/38 A kérdező kommentje:
na látod utolsó, extra felszínes tyúk vagy, mint mindegyik liba.
2020. okt. 26. 15:17
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Felszínes? Miért, te is a neked tetsző nőknél próbálkozol, nem? Nem kell ide kettős mérce.
2020. okt. 26. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!