Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma ferfikent hol ismerhetnek meg rendes magyar lanyt? Ti ossze jonnetek romaval?
kérdező, ne itt keress a Gyíkon-mert itt egyet nem találsz. Vagy akit találsz az foglalt. Ne ebből indulj ki, mert itt annyira silány a felhozatal, hogy sokszor én szégyellem, hogy nőnek születtem...
1-es voltam és nő és nem roma.
A 12-es voltam. 13-as pontosan!:)
14-es sajnálom, hogy szégyelled, hogy nőnek születtél, ez így nem valami szerencsés. De a mai világban már számos módja van, hogy tudj ezen változtatni ha vannak ilyen indíttatásaid. A silány felhozatalról annyit, hogy én ezt pont kikérem magamnak, a többiek nevében nem nyilatkozom. Valószínűleg ha meglátnál az utcán azt hinnéd csak egy nagyon gazdag emberkével mennék el, és nem is feltételeznéd, hogy néha meglátogatok egy ilyen oldalt, mint ez. Remélem az írásomból lejött, hogy mit akartam ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!