Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves lány ismerősöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lány ismerősöm keres tartós kapcsolatra párt. Nincsenek extra igényei, korban, értelmi szintben, megközelítőleg azonos, átlagos külsejű srácot keres.Alig van lehetősége. Miért van ez így?

Figyelt kérdés
Ezzel szemben én, kapcsolatban álló negyvenesként, gyakran kapok levelet, személyes érdeklődést, ettől a korosztálytól. Akár komoly párkapcsolatra vonatkozóan is.Hová tart ez a világ?
2020. júl. 19. 10:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

3-es, szerintem mérvadó. Akik felsőoktatásban tanulnak általában ezekben az években kialakítják a tartós párkapcsolatokat, sokan a suli végére összeköltöznek. Főleg most, amikor az otthonteremtésre különböző kedvezményes lehetőségeik vannak.

Ha valaki huszonévei végére nem vágyik komoly párkapcsolatra elképzelhető,hogy a hosszabbtávú tervei között sem szerepel.

A lány egyébként csinos, semmi baj nincs a külsejével. Nem plázacica.

2020. júl. 19. 11:18
 12/23 A kérdező kommentje:

9-es, bal lábbal keltél fel?

Kérdező! Veled is vannak ám gondok!

"Huszonéves lány..." Majd kiderül hogy a "huszonévei végén jár"!!!!!

Nehéz lett volna leírni hogy pl. 29 éves!!!!!! Egy anonim oldalon!"

Ismerősöm, napra nem tudom hány éves, 27 múlt-28 lesz. Nem hinném,hogy a kérdés szempontjából a pontos kornak van jelentősége.

"Meg hogy mit keres egyáltalán? Mert a csajoknál általában a kimaradt gyerekkori szerelmek miatt keresik annak pótlását fiatal és/vagy tökéletes férfiben, miközben egy közel 30 éves nőhöz inkább illik egy közel 40 éves pasi! Bár... egy igazi pasinak nem kell egy ilyen 0 tapasztalattal rendelkező szerencsétlen, aki még defektes is."

Nem írtam,hogy nulla tapasztalattal rendelkező, voltak már kapcsolatai. Azt meg főleg nem írtam,hogy defektes. Egy értelmes, okos, barátságos lány.

Az is érdekes hogy ez téged miért érdekel...

"Hová tart ez a világ?"

Több okból is érdekel: a gyerekem huszonéves /lényegtelen az eleje vagy vége/.

Ahogy írtam: meglep,hogy a huszonéves korosztályból /lényegtelen,hogy eleje-vége/ mennyien megkeresnek. Pl. itt, az oldalon is. Bármilyen kérdés kapcsán adott válaszomra reagálva, kapcsolatot, flörtöt, szexkapcsolatot keresve.

De ha Te ennyire felháborodsz ezen a számodra értelmetlen kérdésen el sem kellett volna olvasnod, a válaszod pedig nem értékelhető véleményt takar.

2020. júl. 19. 11:27
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Tegye fel a Tindert és válogasson okosan. Érhetetlen ne találjon párt ha nem defektes
2020. júl. 19. 11:28
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon gyakori eset, hogy valaki az iskolái során nem talál társat, azután elkezd dolgozni, és sem a munkahelyén, sem a baráti körében nem marad potenciális társjelölt, akivel kölcsönösen tetszenének egyásnak. A szórakozóhelyek pedig manapság gyakorlatilag alkalmatlanok komoly társkapcsolat kialakítására, hiszen ott egyéjszakás kalandokat keresők vannak elsősorban. Így az illetőne nem sok lehetősége marad, de azért nem reménytelen a helyzete.

Az egyik lehetőség, hogy belép valamilyen természetjáró klubba, sportklubba, olvasókörbe vagy hasonlóba. De természetesen ez kétesélyes.

A másik lehetőség, hogy felteszi magát egy komolyabb, fizetős internetes társkeresőbe. Ez a legreménytelibb szerintem. Ha külsőre nem néz ki rosszul, akkor kizártnak tartom, hogy regisztráció után ne írna neki két héten belül legalább két tucat érdeklődő. Nyilván vannak nőcsábászok és kalandot kereső hazudós nős férfiak is szép számmal ezeken a társkeresőkön, de megéri a fáradságot és a frusztrációt, mert komoly esélye van, hogy talál valakit, aki ugyanúgy komoly társkapcsolatot keres, mint ő. Annyit tanácsolnék még, hogy ne korabeli, hanem 35 körüli férfiakat részesítsen előnyben, mert ők azok, akik általában végleges társat keresnek és nem ijednek meg az otthonteremtés, apaság gondolatától.

2020. júl. 19. 11:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen, persze, ismerkedik, keresgél, a társkereső részét nem tudom, erre nem kérdeztem rá. Viszont azt tudom,hogy nem egyedi eset. Van fiú ismerősöm is ilyen. Elég egy kisebb városban élni ahhoz,hogy már nehezebben menjen az ismerkedés.Amit látok,hogy egy idő után, esetleg negatív, vagy semmilyen tapasztalatok után, visszariadnak a próbálkozástól, vagy belefáradnak, önbizalmukat vesztik.

Azt tudom,hogy a korosztályában keresgél, tehát 27-30 éves kor között.

2020. júl. 19. 11:44
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
#15: Tanácsold neki, hogy magánál idősebbeket, 30 fölöttieket keressen inkább. A 25-32 éves férfiak hatalmas arányának elsősorban csak barátnő kell, akivel jól érezheti magát, de esze ágában sincs elköteleződni még. Ezt számos női ismerősöm megtapasztalta és megszenvedte már. A 33-36 közötti férfiak körében az esélyei a többszörösére nőnének, ne zárkózzon el ettől a korosztálytól.
2020. júl. 19. 11:56
 17/23 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló,igazad lehet,biztatni fogom!!
2020. júl. 19. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha egy huszonéves nő arról panaszkodik, hogy már 2 hónapja sikertelenül keres társat, rögtön nagy botrányt csinálnak belőle, ez aztán a felkavaró hír, minimum külön kérdést kell kiírni minden személy számára.

De az, hogy 10-szer vagy 100-szor több normális férfi magányosan él éveken át, az teljesen rendben van.

Tudjuk, hogy vannak olyan férfiak is, akik több nőt tartanak. Több nő évekig reménytelenül szerelmes ugyan abba az emberbe, szeretője lesz házas férfinak, vagy egyszerűen nem kapcsolatfüggő, ezért várja a mesés találkozást a pénzes herceggel.

2020. júl. 19. 12:47
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Menjen fel Tinderre, két nap alatt lesz 150 jelentkező
2020. júl. 19. 12:55
 20/23 A kérdező kommentje:
18-as,én nőknél/férfiaknál ugyanazt látom. Van aki komoly kapcsolatot keres,talál/nem talál. Van aki válogat,magasra teszi a mércét,van aki alkalmi kapcsolatot keres,van aki megelégszik évekig a,szeretői viszinnyal. Nem hiszem,hogy csak a nők várnak a hercegre,ha megnézed a pasiknak is vannak igényeik,elvárásaik. Én nem tudok nemek szerint különbséget tenni a párkeresési szándékban és lehetőségben. Olyan mintha mindenki keresne csak egymásra nem találnak.
2020. júl. 19. 13:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!