Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok közül is van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok közül is van olyan akinek nem volt még barátja, és már a húszas éveiben van?

Figyelt kérdés

én 24 éves fiú vagyok, nekem még sosem volt kapcsolatom

Arra lennék kíváncsi hogy lányok közül is van ilyen?

Mennyire hátrány az nektek lányok ha egy ilyen korú fiúnak nem volt még barátnője?

2020. júl. 18. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok és nekem sem volt barátom, mert sosem tetszettem senkinek. Személy szerint nem lenne nálam hátrány egy ilyen fiú, feltéve ha még szűz.
2020. júl. 18. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 24 évesen volt az első baratom.
2020. júl. 19. 01:14
 3/4 anonim ***** válasza:
5%

Amelyik srácnak 24 éves korában sem volt senkije(konkrétan legalább 12 éve csak a faszát veri - szó szerint!) az egy igazi szerencsétlen lúzer!

A nőknek igazi pasi kell, nem egy ilyen hulladék!

2020. júl. 19. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
24 év lányoknál nem katasztrófa! De férfiaknál ez azt jelenti hogy egy életre alkalmatlan lúzer, mert már 14-15 évesen beverik a rudit a kisfiúk. A 24 éves borzasztóan le van maradva.
2020. júl. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!