Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová tűntek a kedves, szimpati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a kedves, szimpatikus mosolygós lányok?

Figyelt kérdés

Trendként azt látom a közösségi oldalakon (igen, nem a valoság pontos mása, viszont meghatározza a jövő trendjeit), hogy a lányok immáron nem aranyosak, cukik, kedvesek szeretnének lenni, hanem minél kívánatosabbak, kihívóbbak.

Gyakorlatilag, hogy a 80 éves papának is feláljon rá a lehető legnagyobb valószínűséggel.

Nincs mosoly!, helyette van erotikusabb szájtartás (nem csücsörítés, az szerencsére kiment a divatból) vagy valami komolyabb arc, mellek amennyire lehet kipakolva és pózok ezrei amivel ki tudják hangsúlyozni, hogy ők bizony szexuálisan nagyon vonzó nők, lehet menni sorszámért.

2020. júl. 18. 09:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Fotón mosolyogni erőltetett
2020. júl. 18. 15:37
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Mert a férfiaknak a szexuálisan vonzó nő kell, nem pedig az aranyos, mosolygós lány. Az aranyos lány a szemétben fogja végezni, mert a férfiak szerint unalmasak.

A múltkor pont feltett valaki egy kérdést, hogy neki miért nem jutnak olyan csajok. Majd itt belinkelt 3 lányt, akik a kiírásban szereplő nem mosolygós kategóriát képezték), előtte meg volt két mosolygós lány, akik lényegében csak beállításban és sminkben különböztek az előbbi 3-tól.

De már megfigyeltem, hogy ezen az oldalon lévő férfiaknak rendszerint mindenki csúnya, vagy átlagos, akiknek nincs semmi szexualitás a képeiben. Majd jönnek a "csúnya lány vagyok brühühü" jellegű kiírások, és ők kapnak vagy 50 privátot, akkor már az ösztönök kerülnek előtérbe? Valaki magyarázza már ezt el, hogy az itteni közösség nagy része hogyan lehet ilyen utolsó aljadék? Belegondolni, hogy az ember elmegy mellettük nap mint nap az utcán, kiráz a hideg. De egyvalamire jó ez az oldal. Megismerni minél több embert, hogy tudni lehessen, kiket kell elkerülni jó messzire.

2020. júl. 18. 16:57
 13/28 anonim ***** válasza:
56%

"Mert a férfiaknak a szexuálisan vonzó nő kell, nem pedig az aranyos, mosolygós lány. Az aranyos lány a szemétben fogja végezni, mert a férfiak szerint unalmasak."

Mindig vicces, amikor a nők a saját dolgait rávetítik a férfiakra, egy-az-egyben.

2020. júl. 18. 18:41
 14/28 anonim ***** válasza:
37%
Ne általánosítsatok ennyire incel lányok. Szerintem vonzó ha egy szép lány nem kur.vás hanem olyan általános, nem kihívó de közben szép. Persze fontos a kurvás kép is de olyan nőből nehéz kinézni, hogy normális is. Persze én is felizgulok rá de attól még túl ku.r.vás.
2020. júl. 18. 20:02
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Már férjnél vannak.
2020. júl. 30. 18:43
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Kedves és mosolygós vagyok azzal, akit szeretek. Veled nem lennék az, mert nem vagyok hostess.
2020. júl. 30. 20:33
 17/28 anonim ***** válasza:
20%

Kedves és mosolygós vagyok azzal, akit szeretek. Veled nem lennék az, mert nem vagyok hostess.

De azért cumiznád az itt kommentelő srácot bő nyállal, nemde?

2020. júl. 30. 20:37
 18/28 anonim ***** válasza:
86%
Oda tűntek ahova a kedves igazi férfiak.
2020. júl. 30. 20:50
 19/28 anonim ***** válasza:
80%
Mindenről ezek a fránya közösségi oldalak tehetnek. Amúgy nem lennének ám olyanok. :)
2020. júl. 30. 21:06
 20/28 anonim ***** válasza:
86%
Maszk mögé bújtak. :DD
2020. júl. 30. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!