Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnék vele normális beszélgetést kezdeményezni? (22/F)
Nemrég kerültem vissza a munkahelyemre a vírus után, most van egy lány (kb 20-21 éves) aki ugyan azzal a busszal jár amivel én, és a szekrényünk is majdnem egymás mellett van. Külön területen dolgozunk, Ő kb 3 héttel hamarabb került a céghez mint ahogy én visszamentem. Naponta kb 2 alkalommal találkozunk, reggel és délután. Nagyon tetszik és szeretném megismerni, amióta megláttam Ő jár a fejemben, de nem tudom hogy kezdeményezzek vele beszélgetést ami vezet is valahova. Megtaláltam facebook-on így tudom hogy nagyjából miket szeret, viszont ezeket nem használhatom fel, mert hogy honnan tudom?! A panaszkodás meg a lassú kijutásra nem hiszem hogy jó beszélgetés indító, úgy hogy 1x sem beszéltünk még egy köszönésnél többet :D
Köszi előre is ha van ötlete valakinek!
Ülj mellé a buszon, és ugyanazzal a lendülettel kezdj el beszélgetni;
- Szia, melléd ülhetek?
- Persze
- Láttalak párszor a cégnél, melyik részlegen dolgozol?
innen már tudjad folytatni
#3 Csak annyi a gond vele, hogy céges buszról van szó és mivel az egyik családtagja is ott dolgozik mindig egymás mellett ülnek. A hátuk mögött már ültem, de úgy meg kicsit fura lenne :D
#2 Sajnos ez ebben a formában nem kivitelezhető. A szekrényeken fel van tüntetve, hogy ki melyik területen dolgozik (gyárról van szó). Illetve a láthatósági mellény miatt egyértelmű is, hogy raktáros. De az öltözködéssel adtál egy ötlete, elég sokszor LoL-os pólóban láttam mivel én is loloztam régen így az közös pont és beszédtéma lehet, köszi :D
Már csak bátorságot kell gyűjteni, hogy közel 400 ember között megmerjem szólítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!