Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos/számít valamit a szexuális kisugárzás nőknél?
26 éves nő vagyok, a környezetemben vonzónak tartanak a férfiak és bár nem mondta még senki, de nekem pl nincs szexuális kisugárzásom. Az arcom "gyerekarcú", a személyiségem meg az a különc, visszahúzódó, félénk, tanulós fajta, akinek nem számít a külső megjelenés és nem is nagyon foglalkozik a külsejével. Ebből fakadóan engem pl nagyon kellemetlen érzéssel tölt el a szexuális töltetű figyelem férfiaktól, míg úgy látom másoknak ez imponál. Jobban szeretem ha azt látom, hogy belém szeretnek, hogy a védelmező ösztönt kihozom belőlük.
Az eredeti kérdés mellett még az lenne a kérdés, hogy kinek melyik típus jön be jobban, férfiak válaszát várom elsősorban de nők is írhatnak.
Hacsak nem egy aszexuális pasival akarsz valamit, akkor igen, nagyon fontos!! Időrendben a külső az első, aztán ha megismerjük az illetőt belülről, és tetszik, onnantól már a belső a fontosabb, de a külső ettől még nem lesz mindegy!!
De megfordítva a helyzetet: a te figyelmedet felkeltené pozitív értelemben egy félszemű, töröttorrú, fogatlan, púpos pasi? Még akkor is, ha belsőre olyan, mint amit akarsz.
Én nekem annyira nem szokott bejönni a kislányos külső, én a nehézbombázó típust kedvelem. A belső az itt másik kérdés.
25/F
Nem szeretem azokat a nőket, akikben nincs semmi spiritusz.
Ne érts félre, tetszik ha valakinek jó az intellektusa és értelmes, de nem erre fog felállni a farkam. Pedig ahhoz, hogy ne csak barátként, hanem nőként gondoljak rá az kell, hogy az ilyen jellegű fantáziámat is megmozgassa. 28F
2-es vagyok.
Naív kislány... Szerinted a szexuális vágy csak akkor alakulhat ki, ha már beleszerettél valakibe? Ne már... Ez ilyen Amy Farrah Fawler gondolkodás (aranyos, de több ezer éve idejétmúlt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!