Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 50 éves, elvált, erősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 50 éves, elvált, erősen kopaszodó ürgének hol lenne érdemes társat keresnie?

Figyelt kérdés
Az ürgének 2 db hihetetlenül okos gyereke van az előző házasságából, ha ez számít valamit.

2020. júl. 13. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%
amúgy netes társkereső, rahedli 40-60 év közötti nő van ott. Nem nagyon kellenek senkinek. :(
2020. júl. 13. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:
10 Egyik sem. Ez egy nőci, aki fuldoklik:D
2020. júl. 13. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Ugye így néz ki? [link]
2020. júl. 13. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Attól fugg milyen kopasz.Van olyan fejű akinek nem all jól,masnal oké.Ezen kívül milyen a jelleme ,humora,kinezete?
2020. júl. 14. 00:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Kije vagy te ha nem maga a pasi? Ez a 2db hihetetlenül okos gyerek külön tetszik :D

Társkereső, hobbi, érdeklődési kör, programok...meg persze ismerősi kör.

2020. júl. 14. 00:39
 16/21 anonim ***** válasza:
A baseball sapka boltban :)
2020. júl. 14. 00:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a társkeresőt próbálnám meg, már ha korban és külső terén hozzáillő társat keres, és amúgy vállalható mint férfi (nem hótt ocsmány, nem igénytelen magára, intelligens, nem hímsoviniszta marha), mert azért a 40-es, 50-es nőkre társkeresőn kisebb a kereslet, nagyobb eséllyel tud labdába rúgni.
2020. júl. 14. 10:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Vàltottam vele üzenetet- nagyon NAGYON nem éri meg a ráfordított időt és akkor visszafogott és elegáns véleményt nyilvánítottam...

Aki viszont arra vágyik, nőként is olyan alacsonyra pakolja a kerítést, hogy odavakkantás alapjan keresgesse az úriembert FB-n és ráírkáljon, mert neki derogál párezer Ft a társkeresőn, az jó helyen jàr :D

2020. júl. 14. 12:58
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Mármint a kérdezővel beszéltél? Ez a kommented nagyon nem volt szép és korrekt.
2020. júl. 14. 13:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Semmi sértőt nem állítottam.

Sőt.

Inkább nekem volt sértő a dolog.

Az pedig zavaró, hogy ez kb a 3. ugyanolyan kérdése más köntösben, pedig első alkalommal én is normálisan, kedvesen, korrekten válaszoltam neki.

Erre most itt más köntösébe bújva “ürgézik”... ez szerintem zavaró.

Semmi más célom nem volt ezzel, csak jelezni: nem egy elegáns úriember rejtőzik a sorok mögött.

2020. júl. 14. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!