Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több éve szingli férfiak, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éve szingli férfiak, ti nem féltek attól, hogy a magány lesz a végzetetek és korán meghaltok?

Figyelt kérdés
Borzasztó tud lenni, és képes ugyanúgy ölni, mint az alkohol és a dohányzás. Volt nagyon sok agglegény férfi ismerősöm, 20 ból 17 még a 65 éves kort sem élte meg és A 40-es, 50-es éveikben meghaltak. Pár napja édesanyám párja 65 évesen (távkapcsolat volt, sajnos senki sem tartotta vele a kapcsolatot rajtunk kívül, sokszor volt depressziós a magánytól) Ugye, most majd leírják itt, hogy keressetek párt, csakhogy az nem olyan egyszer a mai világban.
2020. júl. 11. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Az ugye megvan, hogy sok egyedül élő pasi pénzes, és vannak csajai?
2020. júl. 11. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Én több éve szingli nőként nem. Csak addig szeretnék élni, amíg a családom, hogy itt lehessek nekik, amikor szükségük van rám. Tovább egy percig sem. Így is nagyon sz*r egyedülállónak lenni, hát még utána, egyre idősödve, egyre több problémával, teljes magányban... Nem, köszönöm. Inkább korábban meghalni.
2020. júl. 11. 22:10
 3/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

2012 óta egyedülálló vagyok, nem éreztem magam soha magányosnak, eleve mindig fel tudtam magam találni bármilyen kreatív, hasznos, vagy éppen mások számára haszontalannak tűnő elfoglaltsággal.

Pár éve kicsit nyitottabb is lettem a külvilág felé, szóval ha alakul valami, akkor alakul, ha nem, hát nem. Nem fogok összeroskadni senki miatt, az élet megy tovább, megtanultam nem komolyan venni az embereket.

Sokan képtelenek továbblapozni, hanem tipródnak önmagukat marcangolva a posványban, magányukban. Ezeket az emberek, akik képtelenek feldolgozni az egyedüllétet, pont olyan gyengéknek tartom, mint a beteges kapcsolatfüggőket.

Mellesleg mi lesz, ha korán meghalok? Nagyon nem szeretném úgy megélni a 90 éves kort, hogy az utolsó 15-20 évemet demensen, pelenkában, mindenféle szervi bajokkal töltsem.

(36/F)

2020. júl. 11. 22:21
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
Nem, örökké fogok élni!!! 😂
2020. júl. 11. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

36 éves F vagyok

Azt csinálok mit akarok

Rengetegek ku*vaztam mar

Nőt pénzért mindig kapsz

2020. júl. 11. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatom jó tíz éve nem volt, csak enyhe próbálkozások. Sokszor jó lenne egy barátnő, nagyon! Viszont olyan kapcsolatokra nem vagyok kíváncsi, mint amilyennek voltak, azok ették az életem. Öregként nem lesz rosszabb, hisz most is egyedül vagyok, családdal minimális kapcsolat, barát mára már semmi, haverok kik nem számítanak igazán... Itt fekszek a kocsimban egy folyó parton, esik az eső, peca közben. Ugyan miért haljak meg?

Kétféle ember van e téren, az egyik aki nem tud egyedül élni, az a magányos, s aki tud, az az egyedülálló.

2020. júl. 12. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar hosszutavu kaocsolatom tobb is, most meg kozel 2 eve semmi. Millioszor jobban erzem magam most mint a kapcsolataimba regen. Mas ember lettem, mas dolgok fontosak most mint regen. Eleg sok mindent csinalok es tok szuperul erzem magam. Egy tars ennel lehet jobba tenne az eletem, de nem biztos. Valami energiavampir kis csitri aki bizonytalan es nem egy epkezlab no biztos rontana az eletemen. Szoval ha mar tars akkor magasan van a lec... Csak azert mert egyedul vagyok nem vagyok maganyos, vannak barataim, szereto csaladom es egy tamagocsim :))
2020. júl. 12. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!