Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/21 A kérdező kommentje:
Bajod?
2020. júl. 11. 13:17
13/21 anonim válasza:
Ha nem izom, akkor tuti nem!
N28
15/21 A kérdező kommentje:
Fincsi puha poci!!!
2020. júl. 11. 13:28
16/21 anonim válasza:
Nem, mert kövér vagy és alacsony. 170 centisen még lehetne 150-165 centis barátnőd (hozzám alacsony vagy), azzal nem is lenne gond, de ez hogy kövér vagy elég rossz dolog, mert azt csakis te magadnak okoztad.
Az írásképed alapján pedig még csak nem is vagy túl értelmes és intelligens, ami meg még nagyobb szívás ebből a szempontból is, de az élet más területein is.
17/21 anonim válasza:
Tehát ez színtiszta háj? Na úgy biztosan nem jön be
18/21 anonim válasza:
Ha csak a számokat nézem, és feltételezem, hogy vmennyire arányos az a testalkat, akkor nem lenne vele gondom. Nekem nem tetszik annyira az izmos test, a túlsúllyal sincs gondom, ameddig nem ez e túlfolyós valami. Alulról sem súrolom a 160 cm-t, tehát a magasság is oké. Viszont nem mindegy, hogy azért mégis hogy oszlik el az a túlsúly, milyen az arca, hogyan öltözködik, csúnyán hízik-e (pl. az nekem nem tetszik, amikor vki malacarcúra hízik vagy ha nagyon durva tokája van, vagy durván redőződik a nyaka - ez nyilván genetika, de attól még nem tetszik - én is túlsúlyos vagyok, szerencsére nálam ezek még akkor sem jelentek így meg, amikor 30 kilóval több voltam, mint most). És ez csak a külső. Nyilván, belsőre passzoljunk, legyenek jó tulajdonságai, neki se csak a 170 centihez 45 kilós topmodellek jöjjenek be, legyen korban hozzám illő.
19/21 anonim válasza:
Na jó, a kommentek alapján úgy tűnik, hogy személyiségre kuka :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!