Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a korosztályomban lévő férfiaknak a 20 éves lányok kellenek?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, és azt vettem észre, hogy a 30-40 éves korosztályú férfiaknak én már idős vagyok, nekik a 20 éves lányok kellenek. Miért van ez? Kapuzárási pánikuk van?2020. júl. 10. 19:18
31/52 anonim válasza:
Te aztán vagy toppon agyilag,te szerencsétlen.Ha 27 éves létedre még a jóval idősebb férfiaknak sem kellesz,mi lesz veled 10 év múlva?
32/52 anonim válasza:
Én 29 éves vagyok, van egy 3 éves gyerekem, mégis mindig próbálkoznak nálam a 30-40 közöttiek, pedig még mindig fogyni szeretnék, elég bénán nézek ki szülés óta. Fene se tudja, hogy mit akarnának tőlem, de mindig akad valaki, aki érdeklődik. 20 évesen nem volt jellemző, hogy ez a korosztály akart volna valamit vagy lehet, hogy nem vettem észre, elég naiv voltam... Nem tudom. Szóval én nem ezt tapasztalom, ha szingli lennék, már nem lennék szingli, egész jó pasik vannak a harmincasok között.
33/52 anonim válasza:
Elég undok a kérdező. Ha ennek csak a tört részét megvillantja randizás közben, már meg is van a válasz, hogy miért nem kell senkinek.
34/52 anonim válasza:
Kamuzol. Elvétve összejöhet egy 20 éves egy 40 éves papinak, de ilyen zsínórban, mint írod, kizárt.
35/52 anonim válasza:
Mert azok a férfiak, akiket kinéztél magadnak, azok, akik megkapják a nálad fiatalabb nőket.
36/52 anonim válasza:
Én 29-től keresek, van még kettő szabad éved! 😂
37/52 anonim válasza:
34-es, Hogy mondod? 40 éves papinak? Hány éves vagy fiú, 16? A mai 40 éves "papikba" százszor több férfiasság szorult, mint a mai macskanadrágos ecsethajú fiúkákban valaha is lesz. Ne is csodálkozzon senki, ha a 20 éves csajoknak a 40 éves pasik kellenek!
38/52 anonim válasza:
8-as itt kamuzik, nincsen élete.
39/52 anonim válasza:
Kérdező!
Komolyan!
Leírnál 5 NYOMÓS okot/indokot, hogy miért téged válasszon egy férfi, és ne egy diáklányt?
40/52 anonim válasza:
Kérdező keress nyugodtan 25-30 éves férfit. Akinek számít hogy fiatalabb legyél nála, az nem áll meg holmi 3-4 évnél, annak kell az a 10-15 is, úgyhogy jobban leszed ha egykorúak között keresgélsz, ott több a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!