Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadottabb ha egy nőnek vannak irreális elvárásaik, mintha egy férfinak, egy ilyen férfi, akinek nagyon magasak az elvárásai, azt lúzernek számít?
Azt állítod, hogy egy igényes férfi nem nézi el a lógó cicit?
Hány éves vagy te? 16?
Egy férfi minden szempontból férfi, és a szeretett nőről nem dumálja le magát azért mert "igenyes férfi"-nek nem kell lógó cici...
Ugyanis egy valódi férfi pl tisztában van vele hogy ez genetika és nem lehet az edzőteremben helyre tenni.
Fiúcska vagy még.
Az igényességet tényleg nem szabad az ízléssel keverni. Vannak dolgok a külsőben, ami tényleg csak és kizárólag igénytelenség miatt léteunek (vagy azért jönnek létre, vagy el kellene menni velük orvoshoz) - ilyen pl. a láthatóan nem mosott, zsíros haj, a penetráns test- és szájszag. Na már most, a lógó mell az genetika - ha vkinek nagy, és nincsen telepumpálva szilikonnal, akkor csak akkor nem lóg, ha nyert a genetikai lottón, és nem hat rá a gravitáció. A narancsbőr szintén genetika - sok fineszmodellnek is van, és sok túlsúlyos nőnek nincs, stria dettó.
Amúgy meg annak a válaszolónak, hogy a nők ezeket nem néznék el férfinak... mintha tényleg csak a Schwarziknek lenne nője... elég sok tunyább, kevésbé kisportolt férfinak is van nője, nem jóval kritikusabbak a nők.
Hát, bennem azóta meghalt valami, mikor a szépség rovatban volt egy kérdés, hogy gáz-e, ha a nőnek bemélyedés van a csípőjén. (hip dip)
Egyrészt utálom azokat a nőket, akik önként felajánlják a testüket kritizálásra, anélkül is kapunk eleget, másrészt igen, persze, hogy baj a férfiaknak a "hip dip".
Igazából a válaszokból és pontozásokból megint teljesen más válasz jött be, mint amit közölni akartak páran. Szóval, ezek alapján igen, a nőknél elfogadottabbak az irreális elvárások.
Jó példa erre a magasság. Ha egy nő azt mondja, hogy a férfi legyen minimum 185 centi magas, azon egy nő sem akad ki és teljesen természetesnek gondolják. Ha egy férfi azt mondja, hogy ne lógjon egy nő melle, akkor azért ott pár férfi közbeszól, hogy a mellek nagy része bizony lóg vagy lógni fog.
A túlsúly is hasonló. Ha egy nőn van jó pár kiló, akkor az duci, molett, plus size és véletlenül sem dagadt, hanem body positive. Ha egy férfin van ugyanannyi plusz kiló, akkor ő dagadt és mit képzel magáról, hogy nőt akar.
Gondolom megkapom majd a lepontozást, de ezeket az itteni válaszok és reakciók alapján írtam. Oké, hogy néha nehéz szembesülni az embernek a saját szintjével, de ha naponta ezt látjátok az oldalon, legalább NÉHA gyakorolhatnátok egy kis önkritikát és észrevehetnétek magatokat.
De, erről az egész helyzetről pont ugyanannyira tehetnek a nők és a férfiak is. Mert bizony, amíg a férfiak nem támasztanak normálisabb és magasabb igényeket, hanem rámozdulnak mindenre, amire csak lehet, addig a nők ezt természetesen ki is fogják élvezni. Mert, miért ne tennék? Fordított esetben a férfiak is ezt tennék.
Az a helyzet, hogy én is jó példa vagyok erre. Átlagos srác vagyok. Van, amiben kicsit jobb, van, amiben kicsit rosszabb. Találok lányt mindig, nincs gondom ilyenekkel. Viszont teljesen megfelelőt nem igazán.
Amikor a legjobb lány barátaimmal beszélgettem és szóba került ez a dolog, elmondtam az elvárásaimat is. És az a furcsa helyzet alakult ki, hogy ők egymástól függetlenül teljesen hasonló dolgokat mondtak: Nincsenek nagy elvárásaim, sőt, kifejezetten alapnak kéne lennie sok dolognak közülük, viszont ők sem nagyon ismernek olyan nőket, akikre ez illik és olyan férfiakat sem, akik ennyi elvárással rendelkeznének. És egyre több nőtől hallom azt is, hogy nem szívesen lennének férfiak.
#17: Persze, írtam is, hogy mindkét oldalnál vannak gondok. Viszont a férfiak közel sem zárnak úgy össze, mint a nők. A férfiaknál van itt is egy szűk réteg, akiknek semmi sem jó. A többiek ezen vagy túllépnek, vagy magasabbak és örülnek a helyzetüknek.
Nőknél ilyen nem igazán van. Nőknél gyakrabban zárnak össze mindenre, gyakrabban veszik a dolgot személyes támadásnak és gyakrabban fényezik magukat összeborulva.
Pl. ott a #3-as és #6-os válasz, ami pont ezt mutatja meg.
A mell azért rossz példa a magasságra, mert a magasságát bárkinek látod az utcán. Ha valaki azt mondja rád, hogy nem, mert nem vagy elég magas, akkor ahhoz elég ruhában látnia téged.
A lógó mell meg csak azután derül ki, miután a nő levetkőzik. Tehát a sebezhetőséget vállalta, és visszautasították.
Képzeld el, hogy azt mondják a nők mától, számít a here lógása, és nem tetszik, csak ami icipicit lóg. És ha meglátjuk első éjszaka, látni fogod a csalódottságot a nő arcán, mikor leveszed a gatyád, hogy "ez ennyire lóg?".
Nem elfogadottabb a nők irreális elvárásai, hanem arról van szó, hogy annyira általános a nők körében, hogy már teljesen megszoktuk.
Persze a nők úgy gondolják, igazán nincsenek is lehetetlen elvárásaik a férfiakkal szemben, nem is értik, milyen irreális elvárásokról beszélünk. De helyzet az, ha egy nő mindenképp olyan férfihez ragaszkodik, akiért nála 100x jobb nő is versenyeznek, akkor bizony teljesen irreális az elvárás.
Ha én pl. friss diplomásként minden áron bankigazgatói álláshoz ragaszkodom, akkor nem azért irreális, amit szeretnék, mert nem létezne ilyen állás, hanem mert nálam ezerszer kvalifikáltabb emberek is pályáznak ugyanarra az állásra.
Ezt kellene megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!