Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 27 éves férfiként még nem volt komoly kapcsolatom. Szerintetek ismerkedésnél, ha egy nő megkérdezi, hazudjak ezzel kapcsolatban vagy legyek őszinte, de akkor leráznak. Mit tennétek a helyemben?
Szerintem annyira nem is nagy baj, ha ennyi idősen még nem volt komoly kapcsolata az embernek, hanem inkább próbálta kiélni magát. Sokkal jobb, mintha lett volna két hosszú kapcsolata, a harmadikból házasság alakul, és abban jön rá a pasi, hogy ő még nem is volt csak három nővel, még élni akar, tapasztalni, próbálni milyen lehet, milyen különbségek...
Persze ne ezt mond okként 😀, de nekem ez a véleményem.
Légy őszinte!
Ha már az elején nem vagy az, akkor mi lesz később.
Egy hazudság tönkre tudja tenni a kapcsolatot.
20/L
Szerintem nem vèszes a helyzeted. Inkább lennèk èn is így. 25 vagyok, egy komoly kapcsolatom volt, 7 év után összeházasodtunk, 8 együtt töltött èv után pedig elhagyott.
A jelenlegi barátom 26 èves, ès persze nem így kezdte az elejèn, de lassan kiderült, hogy sokmindenben nagyon tapasztalatlan, illetve hogy sosem volt mèg komoly kapcsolata.
Meglepett kicsit, de ha azt a rèszèt nèzem, nekem csak jó, mert "nyers alapanyag". Sokmindent velem èl át először, ès ha valamiben nem biztos, hogy jól csinálja e, inkább megkèrdezi, ès tanul. Nekem ez így nagyon imponál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!