Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! 27 éves férfiként még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! 27 éves férfiként még nem volt komoly kapcsolatom. Szerintetek ismerkedésnél, ha egy nő megkérdezi, hazudjak ezzel kapcsolatban vagy legyek őszinte, de akkor leráznak. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 18:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Legyél őszinte, DE tudd tálalni a dolgot. Ez azt jelenti, hogy ne úgy add elő, mintha valami borzasztó dologról lenne szó, vagy ha pl. azt akarnád bevallani, hogy 5 évet ültél emberrablásért, hanem csak komolyan, de nem túl nagy feneket kerítve neki mondd el. És ne 30 percen át fejtsd ki az okait.
2020. júl. 9. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell ezzel kezdeni. Exekrol beszélni amugy is gaz elso korbe max ha szobajon mikor volt utoljára kapcsolatod megmondod nem találtad még meg az igazit ennyi. Nem kell tulragozni ne erezze rajtad hogy teged ez zavar csak lazan.
2020. júl. 9. 19:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 9. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
24 éves nőként eddig két komoly kapcsolatom volt, de mindkettőben elég naív voltam, és túl sok mindent elnéztem a másiknak. Hát szívesen randiznék egy olyan 27 éves férfival, aki szintén itt tart még, mivel baromira rá vagyok görcsölve, hogy jó első benyomást tegyek a következőre, aki jönni fog, ne bénázzak el valamit már a legelején, stb., úgyhogy jól kiegészítenénk egymást :D
2020. júl. 9. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem annyira nem is nagy baj, ha ennyi idősen még nem volt komoly kapcsolata az embernek, hanem inkább próbálta kiélni magát. Sokkal jobb, mintha lett volna két hosszú kapcsolata, a harmadikból házasság alakul, és abban jön rá a pasi, hogy ő még nem is volt csak három nővel, még élni akar, tapasztalni, próbálni milyen lehet, milyen különbségek...

Persze ne ezt mond okként 😀, de nekem ez a véleményem.

2020. júl. 9. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem kell részletezni, diplomatikusan elmondani, hogy voltak próbálkozások, voltak lányok, de nem passzoltatok. Azt lássa a csaj, hogy nem vagy tapasztalatlan, de nem stresszelsz erre rá, mert próbálkoztál. Ismerkedés elején amúgy se pont az ilyen múlt részletezése a legjobb téma. Dugtál már, azzal tehát senki nem fog lerázni, hogy szűz vagy. Ha szűz lennél, akkor talán nehezebb lenne a helyzet.
2020. júl. 10. 10:38
 17/18 anonim válasza:

Légy őszinte!

Ha már az elején nem vagy az, akkor mi lesz később.

Egy hazudság tönkre tudja tenni a kapcsolatot.

20/L

2020. júl. 10. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vèszes a helyzeted. Inkább lennèk èn is így. 25 vagyok, egy komoly kapcsolatom volt, 7 év után összeházasodtunk, 8 együtt töltött èv után pedig elhagyott.

A jelenlegi barátom 26 èves, ès persze nem így kezdte az elejèn, de lassan kiderült, hogy sokmindenben nagyon tapasztalatlan, illetve hogy sosem volt mèg komoly kapcsolata.

Meglepett kicsit, de ha azt a rèszèt nèzem, nekem csak jó, mert "nyers alapanyag". Sokmindent velem èl át először, ès ha valamiben nem biztos, hogy jól csinálja e, inkább megkèrdezi, ès tanul. Nekem ez így nagyon imponál :)

2020. aug. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!