Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért azt mondja, amit egy nő hallani akár és nem azt, amit tényleg gondol?
Saját példám: Én az ismerkedés elején, őszintén és korrektül elmondom, hogy csak alkalmi szexet, vagy esetleg szeretőt keresek. Na erre 100-ból 99 elhajt az anyámba!
Haverom: Gyűrű zsebbe, gyerekülés a csomagtartóba, csajoknak a "Válásom/barátnőm halála óta magányos vagyok..." duma és 2-3 pia, és a gimis lánytól a dögös nagyiig 10-ből 9 megvan.
Igen, a nőknek a hazugság kell!
"Na erre 100-ból 99 elhajt az anyámba!"
És? Akkor keresed az 1%-ot.
"Igen, a nőknek a hazugság kell!"
Nem a hazugság kell te szerencsetlen, hanem olyan pasi, aki nem az illető, csak annak hazudja magát.
És a nők miért néznek ki úgy, ahogy a pasik látni szeretnék őket? Miért nem járkálnak csak úgy természetesen, smink nélkül, szedetlen szemöldökkel, szőrös lábbal, ősz hajszálakkal, push up melltartó nélkül, mint a férfiak?
A nők a fülük után mennek, a férfiak a szemük után. Ezért alakultak ki a másik nem felszedésére a módszerek.
Ugyanazért, amiért a nők: Elakarnak valamit érni.
És az #1-es teljesen jót írt. A nők is ugyanúgy akarnak szexelni, csak jobban megválogatják, hogy kivel. Ha ezen a rostán elég átcsúszni egy "ja, én is komolyat akarok" szöveggel, akkor szerintem nem csak az egyik félben van a hiba.
És ismerkedésnél bőőőven hazudik mindkét nem. Férfiak pl. szexért, nők meg azért, hogy megfogják a férfit. Hány, de hány csajtól hallottam már, hogy ők mennyi mindent tudnak nyújtani az ágyban, aztán alig csináltak valamit. Vagy előadták, hogy nem hisztiznek és nem féltékenyek, aztán mégis.
Leginkább az a különbség, hogy a nők még saját maguknak is hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!