Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok komoly párt ha csak a sokkal fiatalabb pasik tetszenek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 08:48
5/11 anonim válasza:
Nem, de szexelni lehet azért velük 🙂
6/11 anonim válasza:
Kiírhattad volna,hogy hány éves vagy és milyen korosztály az aki Neked bejön.
A "sokkal" mindenkinél mást jelent. Nálam pl. azt,hogy negyvenes nő vagy és huszonéves pasit szeretnél.
Ez a felállás nem lehetetlen, de kevés esély van ár,hogy hosszabb távon is működni fog egy ilyen kapcsolat.
Vannak itt fiatal srácok - Téged is megtaláltak már biztos- akik érett nőt keresnek párkapcsolatra. Ismerkedj, találkozz, élj a lehetőséggel, aztán majd meglátod.
Másabb az,hogy bejönnek a fiatal srácok és másabb egy párkapcsolat Velük.
Nekem (nő vagyok) volt ilyen kapcsolatom, de egy percig sem reménykedtem abban,hogy ez hosszútávú, normál párkapcsolat lehet.
7/11 A kérdező kommentje:
Pont 40 vagyok, és a 30 körüliek jönnek be.
2020. júl. 7. 12:39
8/11 anonim válasza:
Ezzel nincs gond. Kérdés,hogy van gyereked,illetve szeretnél?
9/11 A kérdező kommentje:
Nincsen gyerekem, de szeretnék. :)
2020. júl. 7. 13:55
10/11 anonim válasza:
Akkor húzz bele,ketyeg az óra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!