Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor, ha egy kedves, sikertelen fiú elkezdi utánozni 2Pac-ot?
Köztudott, hogy 2Pac egy sikeres ember volt, a csajozassal sem volt gondja, még Madonnával is kavargatott, ami akkoriban azért nagy dolog volt. Stílusaban vagány, szókimondó volt, de egyúttal nagyon intelligens is volt.
Mi történtik akkor, ha egy kedves, sikertelen fiú elkezdi utánozni 2Pac stílusát, akkor sikeresebb lesz?
Itt egy klip tőle:
Nem.
Én ismerem 2pac munkásságát, életrajzát stb stb. és bizton állíthatom, hogy nem, nem lenne sikeresebb, mert az 2pac volt (r.i.p), te pedig te vagy. Minden ember más, tudom közhely de ez van, tényleg nem lesz sikeresebb ha mást majmolsz, ugyanis hiába volt a 90-es években nagyon sikeres, elismert rapper, az 2PAC VOLT, nem te.
"tényleg nem lesz sikeresebb ha mást majmolsz"
Lásd Ákost, akinek nem működött sosem a Depeche Mode majmolása :D
Mint említettem, a kérdés nem rólam szólt, inkább azokról a lúzerekről, akiknek életükben nem volt még nőjük. Nos, 2Pac majmolása már csak azért sem állna jól neki, mert ő egy lúzer, Tupac pedig egy nagyon vagány férfi volt. Ez pont olyan, hogy ami egy nőcsábász szájából jól hangzik, az egy gyenge pasitól nevettségesnek tűnik.
De!
2Pac ettől függetlenül lehet bárkire pozitív hatással, persze csak akkor, ha nem a balhéit nézzük. Hanem azt, hogy szeretett olvasni, dolgozni, hiszen a stúdióban sok dalt felvett. Ki merte mondani azt, amit gondol, nem alázkodott meg a nők előtt stb. Rám is pozitív hatással volt.
Tehát a majmolása az nem jó, de ettől függetlenül lehet meríteni tőle olyat, amik használhatóak az életben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!