Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön 2Pac?
Figyelt kérdés
Pár kép aki még nem hallott volna a legjobb repperről..
Thug Life & West Side :D
2013. jún. 4. 14:51
2/15 anonim válasza:
Nem tetszik. Nem a bőrszíne miatt, hanem egyszerűen nem tartom vonzónak mint férfit :D
3/15 anonim válasza:
Már jó ideje meghalta magát, úgyhogy manapság már nem egészen így nézhet ki...
4/15 A kérdező kommentje:
A legendák sosem halnak meg..
És ha fizikailag nincs is itt, a zenéi örökké élni fognak.
És a teóriák szerint él és 2014-ben visszajön. :)
2013. jún. 4. 14:54
5/15 anonim válasza:
ma 14:53
Miért, hol merült fel, hogy a bőrszíne miatt ne tetszene? Ez az igazi rasszizmus, amikor már azt feltételezed, hogy az a normális, hogy valaki rasszista. :D
6/15 anonim válasza:
Legenda? Fogalmad sincs a legendákról. De még a zenéről sem. A feltámadásos sztorit meg már egy Jézus nevű fazon lelőtte.
8/15 A kérdező kommentje:
Te meg fogadok még 2Pac-ról nem hallottál, úgy hogy kuss van s_ggfej :D
http://www.youtube.com/watch?v=3sDB6Y8D6hw
http://www.youtube.com/watch?v=-x-emHPiM3M
2013. jún. 4. 15:02
9/15 anonim válasza:
5. - értem mire gondolsz, csak már egy rakat kérdés volt amiben kérdeztek hogy bejön-e ez a srác, és ha éppenséggel nemet válaszoltam, a srác pedig fekete volt, kreol, vagy bármi más, szidni kezdtek hogy biztos mert rasszista vagyok :D
10/15 anonim válasza:
Köszönöm, hallottam róla - pont eleget. Sőt, veled ellentétben én már éltem, amikor lelőtték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!