Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jönnek össze egymáss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek össze egymással a csúnya emberek?

Figyelt kérdés
Nem az lenne a megoldás a magányosságra mindkét nemnél, ha a hasonló adottságúak egymás társaságát keresnék? Egy pár évvel ezelőtt talán még jobban működött ez, manapság miért ritkább egyre inkább, hogy a nem előnyös külsejű emberek egymásra találnak?

2020. júl. 4. 13:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Meg nincs ra kormanyrendelet.

Mellesleg eleg sok ronda par van, szoval ez nem is igaz.

2020. júl. 4. 15:16
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Egy pár évvel ezelőtt talán még jobban működött ez"

Ma is van ilyen, és természetesen vannak köztük olyanok is, akik vonzódnak egymáshoz és ténylegesen szeretik egymást, de én azért kíváncsi lennék, hányan vannak megalkuvásból inkább együtt egy érzelem- és szexmentes "kapcsolatban", mint egyedül, illetve hányan vannak, akiket nem vet szét a frusztráltság és nem lennének ezerszer inkább bárki mással, csak nem tehetik meg.

2020. júl. 4. 16:13
 13/29 anonim ***** válasza:
A külsőre kihat a belső is. Azok nem csak csúnyák, kretének is.
2020. júl. 4. 16:41
 14/29 anonim ***** válasza:
22%
Neked meg nincs életed hogy ilyen marhasággal foglalkozol??
2020. júl. 4. 16:41
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
És te lennél a döntnök, aki meghatározza a csúnyasági faktort:)?
2020. júl. 4. 20:04
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
nagyon sok csúnya pár van, egyszer menjetek el vásárolni, meglátjátok.
2020. júl. 8. 00:13
 17/29 anonim ***** válasza:
57%
Fasiszta vagy!
2020. júl. 12. 08:40
 18/29 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a "csúnya" elég relatív. Ha arra gondolunk, hogy a közmegegyezés, vagy közízlés mit tart esztétikusnak, ill.a média által sugallt szépségideált tekintjük viszonyítási alapnak, szerintem az utca emberei között elég kevés, aki ennek megfelel. Az egyéni ízlésben nagy különbségek vannak. Én abból indulok ki, hogy a párkapcsolatban élő emberek (férfiak és nők is), alapvetően nem azért vannak a párjukkal,mert nem kellettek egy "szebb"-nek, hanem mert az adott partnert találják vonzónak. Ahogy körülnézek az ismeretségi körömben, gyakorlatilag minden pár összeillőnek tűnik, külső, stílus alapján. Én az utcán is többnyire olyan párokat látok, ahol a két fél külsőleg semmi kirívó különbséget nem mutatszerintem.
2020. júl. 19. 11:20
 19/29 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem pedig nagyon sokan jobb híján vannak a társukkal.
2020. júl. 19. 11:22
 20/29 anonim ***** válasza:
95%

Ott kezdődik a gond, hogy a csúnya és a szép szubjektív fogalmak, semmiféle objektív ismérv alapján nem tudjuk tartalommal megtölteni, ennélfogva mindenki a saját ízlése szerint interpretálhatja.

Ha mondjuk az lenne a teóriád, hogy a 180 cm, vagy a 90 kg fölötti emberek jöjjenek össze egymással, az működhetne (szigorúan elméletben, a valóság nem egészen ilyen szimpla).

2020. júl. 19. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!