Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdjek a néha rámtörő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a néha rámtörő elkeseredéssel?

Figyelt kérdés

Halihó!

Fiatal lány vagyok. Fél éve egyedül.

A karantén óta nem igazán ismerkedtem, illetve akivel igen, vele 3 hónap után ment a kukába a dolog. Különböző okokból kifolyólag nem szeretnék még randizgatni a vírus miatt.

Az tiszta sor, hogy nem sok olyan férfi lesz, akinek minden vágya esetleg hónapokig csak csetelni, így nem is tinderezek. Itthonról dolgozom, a szociális életem közel nulla jelenleg.

Nem tudom, mikor lesz vége a vírusnak, mikor lesz ellenszer. Olyan válaszokat nem kérek, hogy minek félek, nincs vírus, ez az én problémám, én félelmem.

Nem tudom, hogyan tudnék pozitívabban állni az ismerkedéshez, a mindennapokhoz.

Emellett a vírustól függetlenül is, kicsit lehoz, hogy mennyire nehéz egy normális fiút találni.

Nem várok el többet, mint amit nyújtok én magam is. Ápolt vagyok, igényes, ismerősök szerint szép is, sportolok, tanulok, dolgozom. Szeretem az állatokat, a zenét, az ételeket, a természetet. Szeretnék családot, hűséges típus vagyok, őszinte, szerethető.

Nem tetszenek a kigyúrt fiúk, nem érdekel a pénz, nem feküdtem le sok fiúval, így a Casanovak sem vonzanak engem sem.

Egy visszafogott, normális férfit keresnék, akinek hasonlóak az elképzelései az életről, mint nekem.

A legtöbb fiú vagy ott esik ki, hogy nem keres komolyat, alkalmi drogos, anyafüggő, kontrollmániás, ki se lát a konditermi edzések mögül.

Ajánlották már többen a hobbis csoportokat, ahol lehet beszélgetni.

Olvasni, sütni, főzni szeretek, esetleg barkacsolni, kertészkedni.

Egyik sem olyan hobbi, amivel kapcsolatban fiúkkal beszélgethetnék. Kertész csoportban benne vagyok, 50 + a korosztály. A barkácsosban szintén.

Szívesen beszélgetnék, fogadnék meg tanácsokat, tippeket.

Köszi, hogy elolvastad!

2020. júl. 2. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el. :(
2020. júl. 2. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátnőid vannak? Mozduljatok ki! Óvatosan,nem tömegbe mehettek! Fontosak a személyes kapcsolatok,a korosztályoddal. Egyébként nem vigasz,de most sokan vannak lelkileg megviselt állapotban.
2020. júl. 2. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Fél év az semmi. Szerintem menj ki a zöldbe, kirándulj, ott lehet ismerkedni, ha nagyon szociális vagy. 30f
2020. júl. 2. 20:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Sajnos a kimozdulással vannak gondjaim.

Hipochonder vagyok, plusz a családomban van több extrán veszélyeztetett személy is.

2020. júl. 2. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Fél év = 6 hónap után elkeseredve? Akkor mit csinálnál a helyemben? 6 évnél tartok, szintén fiatal nőként... Eret vágnál, felakasztanád magad? Ha valaki néhány hónap egyedülállóságot is rosszul visel, arra már én is azt mondom, hogy nincs rendben.
2020. júl. 2. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel a lakóhelyedhez legközelebbi pszichiátriai gondozót, és kérjél szakszerű segítséget, kérdező.
2020. júl. 2. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is idősek,betegek,én pedig több komoly szemműtét után aktívan végigdolgoztam a vírusidőszakot a szociális szférában. Az előző válaszol9 jot tanácsolt,keress fel egy szakembert. A mi tanácsaink hatására nem fo változni a helyzeted/állapotod.
2020. júl. 3. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!