Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszinteség a mai világban már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinteség a mai világban már nem oké?

Figyelt kérdés

Egy társkereső oldalom elkezdtem beszélgetni egy kedves nővel,egy kép volt róla azon szimpatikus volt,és nagyon jót beszélgettünk majdnem egész nap.Folyamatosan azt írta neki nagyon fontos az őszinteség,és el is várja.Aztan kértem tőle pár fotót meg,mert mondtam neki,hogy nekem is fontos például a mosoly és ,H azért működjön a kémia.Elkuldott egy pár képet ,de nagyon csúnya volt az arca én nem is tudom,hogy a társkereső képe megszerkesztett vagy pfhotosoppolva volt e.Es hozzá is írta ,hogy tudja ,hogy nem szép ezért legyek őszinte egymás idejét ne raboljuk.En megírtam neki ,hogy nagyon kedves aranyos nő,de nem érzem a kémiát nem akarom kihasználni ,lefektetni ha látom ,H ebből semmi nem lesz.Erre olyan szinten kiakadt,hogy O többet nem jön fel a társkereső oldalra ,és hogy sejtette ,H ez lesz ha küld képet.......

Aztán letiltott.Pedig többször bocsánatot kértem,és mondtam hogy nem vele van a bak egyszerűen pont nem az esetem,de barátok lehetünk és beszélgethetünk mert nagyon jó fej.Most hazudjon kellett volna,és megfektetni párszor,és lekoptatni? Az jobb?

2020. jún. 29. 16:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De minek randizzak valakivel aki küld 3 képet és egyiken sem tetszik,aztan rákerestem Facebookon és ott még csak rosszabb volt .Mert sok férfi ezt csinálja,ágyba viszi , az arcába hazudik aztán lelép.Ezt is írta ,hogy sokan csak leakarjak fektetni.Na én nem akartam ,és kihasználni sem.Engem is utasítottak vissza ,nincs ezzel baj.Inkabb legyen őszinte mint fölösleges köröket fussunk.Nem kell top modell legyen félre értés ne essék,de a fogai nem árt ha szépek..És van is...
2020. jún. 29. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Nem kell vele randizni. Írtam is, ha kép alapján biztos vagy benne, akkor az se nem jó se nem rossz.

De ő nem azt várta volna el, hogy megfektesd párszor aztán dobd, hanem, hogy adj neki esélyt élőben. Ha a személyisége kedves volt, egy kávét rááldozhattál volna. Utána kulturáltan megmondod, hogy mégsem és akkor jó napot. Gondolom ez készítette ki, hogy megy a duma, hogy kedves meg jó fej, aztán annyi esélyt nem kap, hogy élőben egymás szemébe nézzetek. Nem az őszinteséggel volt itt a baj.

2020. jún. 29. 17:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korrekt voltál, kérdező.
2020. jún. 29. 17:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert őszinteséget kérnek attól még az oszintesegbol nem kérnek.
2020. jún. 29. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Ha a külseje egyáltalán nem fog még, akkor hiába kedves élőben.Ti nők ugyanúgy megnezitek a férfi külsejét,és ha nem tetszik még nem is valaszoltok.
2020. jún. 29. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Ezzel semmi gond, csak ne a nőket szidd ezért. Én és az általam ismert nők is úgy ismerkedünk, hogy élő találkozás dönt és én például egyik pasimmal sem jöttem volna össze kép alapján. Gondolom ő is ilyen és ezért esett neki rosszul. Nem tudom, miért kell lepontozni azt aki másképp gondolkodik ezekről a dolgokról, egyáltalán nem mondtam, hogy a hiszti jogos volt vagy hogy szemét vagy. Csak rávilágítottam erre. Hogy sokan ilyenek.
2020. jún. 29. 18:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó biztosan,én hiszek abban,hogy meg kell fogjon a külseje is és akkor érdekelni fog a belső tulajdonság is.De ha nem tetszik végig arra gondolnak ,H hogy lépjek le.
2020. jún. 29. 19:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit!!!!
2020. jún. 29. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!