Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem lekéstem arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem lekéstem arról, hogy csalódom legyen. 21 évesen még sosem volt fiúm, pedig korán akartam családot. Akik nem voltatok népszerűek a fiúknál, hogy lett férjetek?

Figyelt kérdés

2020. jún. 28. 22:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

"a csókkal hónapokig várnék"

Halllllóóóó! Ma már az első randin szex is van! Ki a tököm várna a béna csókodra hónapokat?!?!?!?

2020. jún. 28. 23:35
 12/20 anonim ***** válasza:
34%
És ki a fenének kellene egy ilyentől család???
2020. jún. 28. 23:35
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó válaszolók!

Szerintem megnyugodhattok,mert a kérdezőnek esze ágában sem lenne veletek ismerkedni.:D

Nem írt amúgy senki hülyeséget.Az tény,hogy az átlag,hangsúlyozom az átlag ennyi idős korára már túl van bizonyos dolgokon,de nincs abban semmi ha 21 évesen valaki még nem kezdett bele a randizásba.Bizonyára érettebb vagy,mint a többiek,visszahúzódó,és nem szeretnéd magad kiadni akárkinek.Nincs veled szerintem semmi baj,az olyanokkal van,akik szerint ez gáz.Ha Te is azt csinálnád,mint mások,az összes pisis hülyegyerekre ráírtál volna a gimiben vagy járnád a bulikat,meg minden második mondatod kimerülne a "baz*meg szóval,agyad meg semmi nem lenne,akkor igen,az első kapcsolatod 14 évesen is összejött volna.Na ennek nem lett volna semmi értelme.Hidd el egy nő megérzi,hogy kiben bízhat igazán.Olyan srácokat keress,akik hozzád hasonlóak,a maradékot inkább hagyd,mert tehernek fogják érezni a tapasztalatlanságod.Olyanokkal ismerkedj,akik szintén érettebbek,és ha nem is azok a híres igaziak,de eltudod hosszabb távon is képzelni az életed majd az illetővel.Nem vagy lekésve semmiről..

2020. jún. 28. 23:51
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Na ne röhögtessel 13-as válaszoló, csaknem a kérdező másik profilja vagy? :D Komolyan az az érettség jele szerinted hogy valaki 21 évesen képtelen egy felnőtt kapcsolatot kialakítani és egy csókkal(!!) is hónapokat várna? Ez nemhogy érettség hanem konkrétan a 14 évesek szintje. Sok 21 éves mar együtt él a párjával, a kerdezonek meg kapcsolata se volt, mitől is lenne érettebb? Es miért az a két opció szerinted hogy valaki vagy ostoba tiniribi, vagy 21 évesen is szűz? Olyan nincs szerinted hogy mondjuk valaki 18 évesen kialakit egy komoly kapcsolatot?
2020. jún. 29. 02:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdező ezt a hónapokig várás dolgot csak azért gondolod így mert nincs tapasztalatod ezért kitalálták egy elképzelt párkapcsolati ént. Egyszer ha találsz valakit aki tényleg megmozgat, úgy fogod ezt a hónapokig varast elfelejteni mint a sicc :)
2020. jún. 29. 02:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt ajánlom a figyelmedbe ezt a cikket:

[link]

Másrészt ez a gátlásosság már-már egészségtelen, lehet, nem ártana beszélni egy pszichológussal, mert biztos, hogy a párkapcsolat kialakításán kívül másban is akadályoz.

Egyébként meg ne keseredj el, így is bőven fiatalon lehet családod, de ahhoz neked is fel kellene nőnöd, hogy ne egy gyerek neveljen egy másik gyereket. A felnőttség nem kor függvénye.

2020. jún. 29. 07:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

2q évesen jöttem össze a férjemmel, 27 évesen szültem az első gyereket. Ilyen értelemben nem vagy elkésve, még rám is azt mondták, hogy milyen fiatal vagyok. Magadon viszont dolgozhatnál egy kicsit, mert valahogy nem egészséges a hozzáàlláaod,hogy annyira félsz, hogy egy nyamvadt csók is hónapokba telljen. Szerintem nem ártana egy pszichológus, hogy oldodjanak a gátlásaid, mert így a következő 21 évben sem lesz senkid, és akkor már igen, elkéstél.

32N

2020. jún. 29. 08:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is pont, hogy éretlen a kérdező, későn érő, ez a várjunk hónapokat egy csókkal tényleg nagyon kiskamasz benyomást kelt.

Érdemes lenne tényleg elmenned pszichológushoz, fontos lenne kideríteni, hogy mi okozza ezt a gátlásosságot. Nem engedtek felnőni a szüleid, túlféltettek? Esetleg hiányzott egy normális apakép meg párkapcsolati minta a szülőknél?

2020. jún. 29. 11:38
 19/20 anonim ***** válasza:

"Abban reménykedem, hogy van olyan fiú, aki így gondolkozik mint én."

Van, mert én is ilyen vagyok, csak 23 évesen. Szóval semmiről sem vagy lekésve. :)

F

2020. jún. 29. 12:06
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Ugyanmar gatlasoskent én is aggódtam 22evesen vesztettem el, igaz egy kicsit csunyacska fiúval, Aki külföldre ment de utána helyes fium is volt ittunk egy poharka bort és sikerült atlendulni meg hát nagyon tetszett :d
2020. jún. 29. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!