Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hiszi azt minden nő, hogy a pasiknak csak a
könnyűvérű nők kellenek?
#9 és #10
Nem akartam általánosítani, de akkor mondjuk úgy, a többségben ez alapból kódolva van, és meg is magyarázzák mindenféle evolúciós ócskasággal, meg lakatokkal, kulcsokkal, csizmával meg szarral, mintha leragadtak volna nem tudom, hányadik században...
Mindegy, örülök, ha nem mindenki ilyen, sőt, én is tudom szerencsére, és ezeket mindig is kerültem jó messziről :D
2020. jún. 28. 18:31
#8: Inkább ne is kelljek nekik, tapasztalataim szerint a csendes lányok nagy része egyébként is pszichopata, mindenféle lelki nyavalyával, akármennyi időt és energiát szánsz rájuk, akkor sem jutsz ötről a hatra. Köszönöm szépen, én nem kérek belőlük, nincs annyi felesleges időm és energiám, hogy rájuk pazaroljam. Amúgy meg ezek a "csendes lányok" sokszor csak beszari kis nyuszikák, teljesen átlagos vagy átlag alatti külsővel, akik elbújnak a sarokban, nyivákolnak, hogy ők nem kellenek senkinek, minden pasi csak a népszerű cicababákra hajt, de mikor érdeklődne valaki irántuk, akkor elmenekülnek vagy hárítanak. Olyan emberre meg nincs szükségem, akivel mondjuk hónapokig kellene levelezgetni, telefonálgatni, hogy TALÁN legyen egy találkozó belőle. Ehhez nincs türelmem, akkor inkább koptassanak le rövid idő alatt, de nincs kedvem energiát és időt elpazarolni olyan emberekre, akik még maguk sem tudják, hogy mit akarnak, és a saját szerencsétlenségüket megpróbálják arra kenni, hogy minden pasi csak a feltűnő nőket veszi észre. Vajon miért nem tesznek ők is valamit azért, hogy rájuk is felfigyeljenek?
2020. jún. 28. 22:57
Talán mert nem olyanok? Egy zárkózott lánynál úgy átlagban mindig a külső a probléma.Átlagosak vagy alattiak,nyilván a hátuk közepére nem kívánnak egy újabb csalódást,hogy ismét éreztessék velük,nem voltak elegek.Az említett nők pedig nem azért kellenek a férfiaknak,mert konkrétan sok férfival voltak,hanem mert nem közelítenek feléjük,hanem udvarolnak nekik.Nyilván a pasik is olyat választanak,akikhez nem kell túl sok ész,könnyen megy minden,és mindenféle erőfeszítés nélkül kialakulhat köztük akár laza,akár komolyabb kapcsolat.Mondjuk ez nem feltétlenül rossz,bár...szerintem ezek a lányok egyáltalán nem érdekesek.Megnyílnak bárki előtt,a gondolkodásuk átlagos,nagyon gyorsan meg is lehet unni őket,mert hosszabb távon nem nagyon tudnak újat mutatni.De ők lesznek mindig előnyben.
Sajnálom a csendes lányokat ilyen téren.Ha nem hozzájuk hasonlót keresnek,akkor nem sok esélyük van,vagy ha mégis,akkor is hamarosan megcsalás lesz a vége.Hát ettől még az egyedüllét is jobb..
2020. jún. 29. 00:24
Nem csak a könnyű nők kellenek, de aki nem játsza a jégkirálynőt és nem játszmázik, annak sokkal több esélye van. Komoly kapcsolatra is olyan nőt keresnék aki egyenes és őszinte, még ha könnyen kapható is.
2020. jún. 29. 08:19
13: Én egyáltalán nem sajnálom. Ismertem duci, "nemolyanjócsaj" nőt, olyan humorral, személyiséggel, hogy beleszerettem. Persze havertól több nem lehetett sosem. Életemben soha nem voltam annyira szerelmes. Aztán lefogyott, jobb melóra váltott, a humor, kedvesség, minden hasonlók eltűnt belőle! "Én már jó csaj lettem, hisz lefogytam, mégis minek álljak veled szóba?" nő lett belőle. Na ezért választjuk azt, aki alapból jól néz ki, akkor nem változik meg egy fogyástól, vagy bármilyen hasonló tényezőtől.
2020. jún. 29. 18:12
Kapcsolódó kérdések: