Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan FÉRFIAK, akik tudnának mutatni nekem csúnya, de nem kövér, nem igénytelen, nem ápolatlan, nem öreg nőt, akár élőben mondjuk Budapesten?
Nőktől hiába kérek ilyet, ők csak nyavalyognak, trollkodnak vagy figyelemre vágynak. Én megoldásközpontú ember vagyok és szeretnék megbizonyosodni arról, hogy léteznek a kérdésben szereplő definíciónak megfelelő nők.
Kézzel fogható bizonyítékot akarok látni a két szememmel, mint Mulder ügynök.
Hat szerintem nekem kifejezetten csúnyák a vonasaim. Van olyan beállítás, ami előnyös, de ha spontán készül rólam egy pillanatkep, attól mindig elborzadok. Napinta fogalmazódik meg bennem az elkeseredes, hogy sajnos van, amin nem tudok valtoztatni.
Kövér amúgy bem vagyok, de egy 5 kilótól megszabadulnek - sajnos ettől a legnehezebb - ápolatlan sem vagyok, nagyon szeretem a szépségapolasi dolgokat, imádok fürödni, testradirokat hasznalni, testapolozni, hajat mosni, pakolasokat feltenni - többször mondták már, hogy olyan finom illatom van, mint egy sutinek és a bőröm is nagyon puha, selymes, járok fodrászhoz, a hajam kifejezetten szép, sminkelek is rendszeresen és csinosan öltözködok és 27 évesen szerintem öreg sem vagyok. De ezek ellenére csúnyának tartom maganat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!