Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan FÉRFIAK, akik tudnának mutatni nekem csúnya, de nem kövér, nem igénytelen, nem ápolatlan, nem öreg nőt, akár élőben mondjuk Budapesten?
Nőktől hiába kérek ilyet, ők csak nyavalyognak, trollkodnak vagy figyelemre vágynak. Én megoldásközpontú ember vagyok és szeretnék megbizonyosodni arról, hogy léteznek a kérdésben szereplő definíciónak megfelelő nők.
Kézzel fogható bizonyítékot akarok látni a két szememmel, mint Mulder ügynök.
Akik azt mondják - itt nem régen egy kérdés alatt is -, hogy ha csak nem elhízott, nem létezik csúnya arcú lány, és minden nő szép, az valójában elvárás szerint fogalmazza ezt meg, ingyen privátok reményében.
Igen is vannak, férfiakból is, nőkből is, akik nem nyernek a genetikai lottón. És nem csupán az elhízás, az ápolatlanság, vagy konkrétan betegség miatt.
Nem akarok bántó lenni, de mégis hogy alátámsszam a szavamat, ez a szegény lány pont ilyen:
Volt egy másik példám is ilyen esetre, de nem találom most.
23
Fogszabályzó, frufru és gond megoldva. Sok nő csak álmodhat ilyen szép bőrről.
24-es
A kérdés az, hogy van-e ilyen arcú lány. Nyilvánvalóan van.
25-ös
Hiába a fogszabályzó, ha a koponyaszerkezet egyszerűen előnytelen. A bőre minősége ilyen felbontás mellett nem kivehető, még az sem, hogy sminkelt-e.
Olyan nő pedig még nem született a világon, akinek a frufru jól áll...
Kivéve a távol-keletieket, ott az elég gyakori.
"A kérdés az, hogy van-e ilyen arcú lány. Nyilvánvalóan van."
Hogy mi?
"Hiába a fogszabályzó, ha a koponyaszerkezet egyszerűen előnytelen."
Férfi szemmel nézve nincs gond az ilyen arrcal.
"Olyan nő pedig még nem született a világon, akinek a frufru jól áll..."
Baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!