Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben miért nincsenek beválalós lányok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 20:25
1/16 anonim válasza:
Mit értesz a bevállalós alatt? És milyen korcsoportban érted? Én sokat ismerek (jómagam nem vagyok az), a 25-30-as korosztályból.
2/16 anonim válasza:
Debrecenben is r*banc a Tinderező 18-25 éves lányok 75 %-a.
3/16 anonim válasza:
Ingyen qrvákra gondol, akik engedik seggbe.
4/16 anonim válasza:
3-as, ez most komoly? :O Te beszéltél vele privátban?
5/16 anonim válasza:
#4: Szinte biztos vagyok benne. Nem biztos, hogy a kérdező volt, de ma kaptam ezt a privit: "Hány éves vagy? Randin az anál nálad tabu?"
6/16 anonim válasza:
Ahogy a nóta is mondta:
"Debrecenbe kéne menni,
pulykakakast kéne venni,
vigyázz, kocsis, lyukas a kas,
kiugrik a pulykakakas"
Bár ez nem igazán tartozik ide, nem is értem miért ugrott ez be. Majdnem olyan értelmetlen volt ez, mint a kérdés maga.
De amúgy biztosan vannak ott is, csak rossz helyen keresed őket.
7/16 anonim válasza:
Értem. Kérdező, kiírhatnád legközelebb, hogy mire is gondolsz, és nem kellene feleslegesen zaklatni az embereket!
8/16 anonim válasza:
Én csak ilyeneket találok még régebben a Gyakorikérdések miatt költöztem Debrecenbe. Mondjuk én afroamerikai vagyok, ha ez számít valamit...
10/16 anonim válasza:
Én bevállalom, hogy megtanítalak helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!