Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel vitatjuk ezt a témát ,amiben részben igazat is adok neki,de az én véleményem mégis más.Szoval az a lényeg,hogy szerintem egy randira picit másképp kell menni mint dolgozni,vagy mint amikor otthon van az ember lánya.O nem szeret sminkelni ,nem is szokott sohasem.Nem csinál a hajával sem semmit,az öltözéke is olyan mint amikor dolgozni megy,vagy csak boltba.Most ,H egyedülálló lett randizgat,és mondtam neki lehet jó ötlet lenne kicsit csinosabban menni,vagy némi sminket ,ne gondoljátok vakolatra hanem egy kis szájfény , spirál. Hajával is kezdeni valamit,mindig felvan kötve.Farmer póló sportcipő meg akkor is ha étterembe hívja el valaki.Lehet én gondolom rosszul de nekem furi ha valaki úgy megy randizni is mint ha épp boltba szaladna ki.Nem biztos sőt lehet hülyeség,de lehet emiatt nem jön össze neki egy pasi sem,lehet kicsit jobban odakene tennie magát,mivel elég sok a 30 nő akik ápoltak,csinosak.O meg a szemöldökét sem szedi.Divat sem érdekli.

2020. jún. 26. 14:45
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm.Igen nem azzal van baj,H farmer póló,hanem abból is a nem divatos,és fiús sportcipő.Ezt probalnam neki csiszolni,H van női sportcipő is divatos,és póló farmer is .
2020. jún. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!