Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel vitatjuk ezt a témát ,amiben részben igazat is adok neki,de az én véleményem mégis más.Szoval az a lényeg,hogy szerintem egy randira picit másképp kell menni mint dolgozni,vagy mint amikor otthon van az ember lánya.O nem szeret sminkelni ,nem is szokott sohasem.Nem csinál a hajával sem semmit,az öltözéke is olyan mint amikor dolgozni megy,vagy csak boltba.Most ,H egyedülálló lett randizgat,és mondtam neki lehet jó ötlet lenne kicsit csinosabban menni,vagy némi sminket ,ne gondoljátok vakolatra hanem egy kis szájfény , spirál. Hajával is kezdeni valamit,mindig felvan kötve.Farmer póló sportcipő meg akkor is ha étterembe hívja el valaki.Lehet én gondolom rosszul de nekem furi ha valaki úgy megy randizni is mint ha épp boltba szaladna ki.Nem biztos sőt lehet hülyeség,de lehet emiatt nem jön össze neki egy pasi sem,lehet kicsit jobban odakene tennie magát,mivel elég sok a 30 nő akik ápoltak,csinosak.O meg a szemöldökét sem szedi.Divat sem érdekli.

2020. jún. 26. 14:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem pasija válogatja. Előfordult, hogy én is sportosan mentem első randira, aztán a második előtt a pasim kicsit szégyenkezve, mentegetőzve kérte, hogy ha lehet, picit csajosabban jelenjek meg, mert picit csalódás volt a túrázólány szett :)
2020. jún. 26. 16:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Én csak úgy értettem ,H kicsit csinosabban.Nem a megkopott nadrágban és a10 évvel ezelőtti felsőben.Sminkre is azt értettem ,H egy spirál kicsit kiemelni a szemét,a cipő meg ne mindig a sportcipő amivel néha futni járunk,hanem vannak még nőies darabok amik nem magassarkuak.
2020. jún. 26. 16:18
 13/21 A kérdező kommentje:
És ha kabát kell , akkor egy kis bőrkabát ,vagy farmer kabát,vagy vannak csinos kis blezerek.De O mindig a sportos mellényt veszi fel .Jó persze úgy kell mutatkozzon ahogy jol érzi magát,csak segíteni próbálok neki.🙂
2020. jún. 26. 16:21
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Tegnap feltettem egy kis alapozót, szempillaspirált nem mertem, mert tudtam, hogy baj lenne. Alig láttam így is, folyamatosan könnyeztem. Nem volt komfortos érzésem egy pillanatig sem. Szerintem nem érdemes olyasmit erőltetni, amivel ő nem tud/akar létezni. Egy férfinek is nagy csalódás, hogy a tipp-topp randi partner hétköznap egy sminkeletlen pólós, farmeros lány.
2020. jún. 26. 16:27
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha neki ezek az általad említett dolgok idegenek, akkor te hiába nem érzed őket soknak, ő feszengeni fog bennük. Az is kiábrándító, amikor görcsös minden mozdulat, de még az ülés is, amikor folyton igazgatja, húzogatja a ruhákat, amikor egy jót mosolyogni vagy egy kávét nyugodtan meginni sem mer, mert "jaj, nehogy elkenődjön".

Mindenki abban legyen, ami komfortos számára, amiben tud természetes és magabiztos lenni. Épp elég stressz maga a randihelyzet...

2020. jún. 26. 16:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Jó csak mindig panaszkodik ,H nincs önbizalma.Ezert gondoltam ezeket neki.
2020. jún. 26. 16:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalma nem attól lesz az embernek, hogy kicsípi magát, az minden, csak nem igazi önbizalom.
2020. jún. 26. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel még kevesebb lesz az önbizalma, mert csak azt erősíted benne, hogy ő úgy ahogy van kevés és csak akkor lehet szép, ha sminkel meg megjátssza magát.

Azt támogatom, hogy olyan ruhákat ajánlj neki, amik előnyösen állnak, de ezt a saját stílusán belül. Találjátok meg a testalkatához, természetes színeihez passzoló ruhákat, amik stílusban is hozzá illenek pl.

Egyébként egy nő, akinek van önbizalma, bármit felvehet és jól fog kinézni, szóval még az sem szükséges, amit fentebb írtam. Az tényleg csak az, ha feltétlenül így szeretnél segíteni neki.

2020. jún. 27. 16:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy igen, egy farmer-póló-sportcipő szett is annyiféle lehet, ha segítenél, akkor pl. olyat lehet, hogy ebből hozol ki valami csinosabbat, játszva a szabással, színekkel stb. Sokkal jobb, mintha azt mondanád, hogy csini blúzt, szoknyát, magassarkút húzzon.

Az összefogott haj is lehet többféle. Szempillaspirál helyett lehet ajánlani kozmetikusnál tartós festést, az még nem műszempilla, de nem kell vele vacakolni, nem kenődik el, szóval egész kényelmes, és valami mégis van...

De alapvetően ő sosem lesz ez a "nőcis" típus, és abban sajnos igazad van, hogy vele ellentétben nagyon sok nő az, a férfiak többségénél pedig nekik van sikerük. Azt kellene megtalálnia, akinek az ő stílusa jön be, de tűt a szénakazalban... és akkor még mindig lehet egy csomó más össze nem illőség. Nehéz ez.

2020. jún. 27. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, az a szerencséd, hogy a saját kérdésed alatt téged nem tudnak pontozni, különben most beszedtél volna pár 20%-ost.

Az itteni nők nem értik a kérdésed, a benne lévő állításaidat tagadják, mert ők jobban ismerik a kérdésed elemeit, mint te.

Ha csupán a legcsekélyebb változtatást javaslod, ők rögtön szélsőségesen minősítenek, pl hazugságra buzdítod a barátnődet és rombolod az önbizalmát.

Az egy külön kérdés lehetne, hogy ezek a válaszolók miért nem tűrnek meg semennyi kompromisszum készséget, miért állítják, hogy nem szükséges fejlődnünk, a fejlődés és a változás hiba, és hogy soha semmit se bánjunk.

Mintha nem közölted volna, hogy a barátnőd 30 múlott, és viszonylag sikertelenek az eddigi társkeresési próbálkozásai. A valóságot tagadják a válaszolók, mert ők egy másabb világban élnek, és azt próbálják ráhúzni a tiédre.

Leírták 10-szer, a barátnőd mindent tökéletesen csinál, csupán több időbe telik mire dolga akad egy olyan férfival, aki előnyben részesíti a nőietlenebb nőket, a nőiességre adó nőkkel szemben.

Én személy szerint lenézem azokat, akik ilyen merevek, vagy alkalmazkodásra, csoportban való együttműködésre ilyen mértékben képtelenek.

2020. jún. 27. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!