Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi helyzet miatt home office-ba került emberek, hol hogyan ismerkednek?
Figyelt kérdés
Nem is feltétlen csak társkeresésre gondolok, hanem úgy általában a társaságra. Nekem nincs ilyen baráti társaságom, így külön-külön vannak barátaim, de a többségük külföldön él. Ezért volt jó a munkahely, mert ott sok emberrel megismerkedtem és teljesen spontán volt, nem éreztem semmi görcsösséget.Eddigi kapcsolataim mind egyetemről vagy munkahelyről voltak. Most viszont, hogy home office lett úgy érzem, teljesen el lettem vágva a külvilágtól, már féléve nem ismertem meg új embereket és a régiekkel is eltávolodtunk. Hiányzik a társaság, hogy emberek között legyek, de mégse érezzem azt a kényszert, h direktbe ismerkedni akarnak velem, szóval ilyen direkt társkeresés céllal nem szívesen megyek sehova. Valami más kéne. Az a baj, hogy közel a 30hoz egyedül nagyon nehéz bármilyen közösségbe beilleszkedni, pedig érzem, hogy erre lenne szükségem, hogy valahova tartozzak. Ha nincs ilyen, akkor eleve rossz a közérzetem és így párkapcsolathoz sincs kedvem, az mindig abból alakul ki, ha már van egy közeg ahol jól érzem magam.2020. jún. 22. 21:21
11/11 anonim válasza:
Jó hírem van: kimondták a vészhelyzet végét, nyitva van minden, ergó itt a nyár, nyugodtan mehetsz bárhova, ismerkedhetsz bárkivel. Az emberek nagy része nem a munkahelyen ismerkedik, hanem inkább baráti köre vagy hobbija révén talál párt, szóval erre neked is lehetőséged van a home office mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!