Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél hol kezdődik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél hol kezdődik a zaklatás kategória?

Figyelt kérdés
Mennyi kell hozzá?

2020. jún. 22. 20:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Nálam, nőként:

- NEM válasz után tovább próbálkozik

- ismerkedés közben megpróbál letaperolni

2020. júl. 9. 18:05
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Ha azt mondtam neki, hogy NEM, bármit tesz amitől nem érzem magam biztonságban.

A vőlegényem pedig 100x intelligensebb annál, minthogy bárkit is megüssön/verjen.

2020. júl. 9. 21:54
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
Az a zaklatás egy nőnek ha nem jóképű pasi zaklatja.
2020. júl. 10. 00:21
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem tetszik neki a srác, vagy az ismerkedési szakaszban járnak de jön a képbe egy jobb fiú, akkor az addigi rögtön zaklatóvá lesz nyilvánítva ha nem takarodik azonnal.
2020. júl. 20. 21:47
 15/29 anonim ***** válasza:
32%
Az a férfi külsejétől függ. Ha jól néz ki, akkor akár végig is tapizhatja a nőt ismeretlenül, az sem zaklatás. Ha nem néz ki jól, akkor már az is zaklatás, ha csak ránéz a nőre.
2020. júl. 21. 08:13
 16/29 anonim ***** válasza:
63%
Ha ki akarja találni más nők és főleg férfiak válaszai alapján hogy NÁLAM hol kezdődik a zaklatás kategória. (pl ezek alapján a magát jóképűnek hívő taperolni akar.) Akkor inkább már nézze meg a jogtárban.
2020. júl. 21. 08:33
 17/29 anonim ***** válasza:
27%

Akárhol, attól függ, a menstruációjában épp hol tart, meg reggel összeveszett-e az anyjával, vagy nem, vagy átmosták-e a maradék agyát feminista baromságokkal, vagy nem.

De tökmindegy, mert utólag úgyis megváltoztat bármilyen vallomását, még ha nyihogva élvezett el közben szerelmet vallva, akkor is, bizonyíték nélkül megteheti.

Ezért nyervákolnak egy isztambuli egyezményért, ahol csettintésre lehet a faszikat feljelentgetni, mindenféle jogalap nélkül.

2020. júl. 22. 07:58
 18/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%

A nőknél nem tudom hol kezdődik, de a zaklatás a Btk. szerint: Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg.

Tehát a szó a rendszerességen van.

2021. ápr. 26. 07:59
 19/29 anonim ***** válasza:
47%

Szerinted mi lenne a jó válasz? Ez nem derült ki...

2021. ápr. 26. 19:44
 20/29 anonim ***** válasza:
55%

Nőként mondom, hogy manapság a nőknek már az is zaklatás ha udvarolnak nekik.

Én a férjemnek annó megmondtam, nem szeretnék tőle semmit, tovább próbálkozott, megakart engem kapni. Jól tette, hogy így tette, adtam neki egy esélyt, azóta is boldogok vagyunk.

Manapság a nők, ha egyszer elutasítanak valakit, majd az a valaki próbálkozik még tovább, mert tetszik neki a hölgy, már olyan kategóriába sorolják őket, mintha valami megrögzött elmebeteg lenne. Szerintem ez valahol túllépett egy határt a nők részéről. Sok férfinak igazat adok, mert látom, amit a nők csinálnak az már túlzás.

Persze ha jóképű vagy esetleg gazdag, akkor semmi sem minősül zaklatásnak, de ha egy férfi nem mond le egy nőről az első nem hallata után, az már rögtön zaklató.

Lehet lepontozni, de ez az igazság.

A férfiaknak pedig azt üzenném, az ilyen nőkért ne is akarjanak küzdeni inkább, mert nem érdemes.

2021. ápr. 27. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!