Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gány dolog, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gány dolog, hogy egy 35 éves férfi 2 szobás 5. emeleti panelben él (sajátja, vette)?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, tévedtem, amikor azt hittem, hogy más a kérdező és más a tulajdonosa a lakásnak. Ezek szerint magadról kérdeztél.

Nem vagy panelproli, becsüld meg azt amid van és légy rá büszke. Másoknak, soknak, ez sincs. Nyugodtan keresd a párodat!

2020. jún. 19. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Semennyire.
2020. jún. 19. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a "panelproli" kifejezés egy viselkedésmódra, életfelfogásra utalhat inkább, nem pedig array hogy valaki hol él. Ha te nem úgy viselkedsz, amire ez vonatkozhat (jelentsen bármit, bár biztos nem vonzó tulajdonságokat), akkor nincs probléma. Nyilván ez a nőknek is feltűnik ismerkedéskor, szóval emiatt kár aggódni. A szakmámban magasan kvalifikált, nagy felelősséggel járó munkát végző emberek dolgoznak és több kollégám azért lakik panelban, mert ott szeret lakni. Jellemzően olyanok, akik szintén ilyen lakásban nőttek fel és nekik ez az otthonos, ismerős, komfortos. Nem teljesen értem, hogy a lakhatás evolúcióját sokan miért a panel lakás, tégla lakás, családi ház vonalon képzelik el. Rengeteg ember nem akar családi házban élni, számos okból. Például mi a férjemmel vidéken nőttünk fel, hatalmas házban, és pontosan tisztában vagyunk vele, hogy az életformánkhoz nem illene. Naponta csak egy-két órát vagyunk otthon az alváson kívül, esélyünk nem lenne az általunk normálisnak tartott színvonalon rendben tartani egy házat, a kerti munka meg nem hiányzik. Nem vagyunk hobbikertészek, akik élvezik ezt, pár cserepes növény is kihívás. Nem beszélve arról, hogy maximum falun lehet elérhető áron házat venni, minket viszont a munkánk a városhoz köt és a kevés szabadidőnket se utazgatással, se kertben kapirgálással nem akarjuk tölteni. Szeretjük a várost, szeretjük a lakásunkat. Vannak ezzel még jó néhányan így, biztosan az egyedülálló nők között is. Az egyetlen oka, hogy nem költöztünk panelba, az a klíma. Nem bírjuk a meleget, 20 fok felett szenvedünk, meg akarunk halni télen-nyáron a melegtől, ha valakit meglátogatunk panelban. Laktunk is ilyenben albérletben, mielőtt saját lakásunk lett, minden szuper volt, de nem bírtuk a meleget. Az meg nem opció, hogy folyton menjen a klíma nyáron, egészségi okok miatt. Szóval vettünk jó árnyékos helyen egy téglát, ami kimondottan hűvös. Mások pont azért nem vették meg, mert nekik meg hideg volt.
2020. jún. 19. 12:01
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Én meg sehol sem olvastam, hallottam ezt a panelproli kifejezést.
2020. jún. 19. 12:07
 15/19 anonim ***** válasza:
15%

Ez kell a nőknek!

Múltkor egy kérdésnél leírta 10-ből 9, hogy még egy balatoni vidéki házba sem költözne városból.

Meg ugye itt mindig azt olvasom, hogy nem számít a pénz.

2020. jún. 19. 12:10
 16/19 A kérdező kommentje:
okés, értem
2020. jún. 19. 12:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nyíregyi vagyok, ez is vidék Pesthez képest.
2020. jún. 19. 12:20
 18/19 anonim ***** válasza:
A 30 fölötti ismerőseim kb. 70%-a így él, azok közül, akiknek egyáltalán van saját lakása (többieknek nincs saját), szóval egyáltalán nem kirívó eset a tied. És mind tanult, dolgozó emberek, nem közmunkások.
2020. jún. 19. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a baj a panelokkal.

Az a vicces, hogy én is pont 5. emeleti 2 szobás panelban élek, csak 22 vagyok nem 35, de el tudnám képzelni hogy még sokáig laknék itt.

Amúgy családon belül van egy kft, egy Non-profit és egy alapítvány. Az alapítvány elnöket vagyok a másik 2ben fél tulaj. Nyílván örököltem. Amúgy mérnökinformatikusnak tanulok.

Egy új Ford Rangert vezetek.

Akkor most én is egy "panelproli" vagyok, mert jól érzem magam itt?

2020. jún. 20. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!