Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gány dolog, hogy egy 35 éves férfi 2 szobás 5. emeleti panelben él (sajátja, vette)?
Úgy látom, tévedtem, amikor azt hittem, hogy más a kérdező és más a tulajdonosa a lakásnak. Ezek szerint magadról kérdeztél.
Nem vagy panelproli, becsüld meg azt amid van és légy rá büszke. Másoknak, soknak, ez sincs. Nyugodtan keresd a párodat!
Ez kell a nőknek!
Múltkor egy kérdésnél leírta 10-ből 9, hogy még egy balatoni vidéki házba sem költözne városból.
Meg ugye itt mindig azt olvasom, hogy nem számít a pénz.
Nem tudom mi a baj a panelokkal.
Az a vicces, hogy én is pont 5. emeleti 2 szobás panelban élek, csak 22 vagyok nem 35, de el tudnám képzelni hogy még sokáig laknék itt.
Amúgy családon belül van egy kft, egy Non-profit és egy alapítvány. Az alapítvány elnöket vagyok a másik 2ben fél tulaj. Nyílván örököltem. Amúgy mérnökinformatikusnak tanulok.
Egy új Ford Rangert vezetek.
Akkor most én is egy "panelproli" vagyok, mert jól érzem magam itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!