Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok titeket nagyon zavar, ha egy 29 éves pasi számítógépen játszik?
Sokak szerint ezért nem volt soha nőm és ezért vagyok szűz. Ez ennyire ciki? Nem jön be nektek a GTA V, Need for Speed, Witcher 3, Mass Effect meg ilyenek??
Egyszerűen szerintetek is egy kisgyerek vagyok akivel nem érdemes foglalkozni ez miatt? 😢
Nem iszok, nem cigizek de az jobb ha egy pasi egész nap haverokkal kocsmázik?
Én is játszottam régen, most időpocsékolásnak tartom, néha belefér, de ha naponta leül, az szerintem függés. Mondjuk én olyannal sem jönnék össze, aki naponta sportol.
Az kellene olyan párkapcsolat, ahol hazaér 5re, elmegy edzeni egy órát, de oda vissza út 1 óra, 6kor még házimunkát végez, főz, tisztálkodik, aztán 7re elkészül, 8kor tudunk találkozni, beülünk egy késői vacsira, 10re hazaérünk, mert másnap kelni kell..
Aztán még a barátaival sem töltött időt, nem intézett semmilyen ügyet, híreket sem olvasott, nemhogy könyvet, emaileket nem csekkolt, kapcsolatokat nem épített, nem tanult semmi újat.. kell a lazítás, de aki hetente 3-4 napot játszik, az elcseszi az idejét(még a teste/egészsége sem lesz jobb, nem fejlődik, mint a sportolóknál), ami nem is érdekel túlzottan, amíg nem előlem veszi el az időt, vagy nem tervezek vele komolyan.
Hetente egyszer pár órát simán leülnék én is vele játszani, de aki többet játszik, nem pasi, hanem felnőtt férfi létére, az biztosan nem veszi komolyan az életét, ha meg naponta játszik, akkor függő, az meg mindegy épp mire függ rá, egyformán rossz.
Én nem szeretem az ilyen játékokat, engem nem köt le, de ennek elleére elfogadom, hogy ez is egyfajta kikapcsolódás és sokan élvezik, szóval nem is zavar, ha a másik játszik. Amíg azt mértékkel teszi és nem az az elsődleges számára. Ha nálad is erről van szó, akkor nem hiszem, hogy ez lenne az oka annak, hogy nem volt még barátnőd.
De ha minden szabadidődet ezzel töltöd, akkor úgy tényleg nehéz már ismerkedni is, nehogy kapcsolatot fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!